fbpx
Γενική

ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλό μήνα και καλό Καλοκαίρι να έχουμε! Ο Ιούνιος μπήκε δυναμικά και τα μυαλά στις παραλίες και όχι στις ευρωεκλογές.
* Στις 7 Ιούνη αλήθεια που θα είστε; Τετραημεράκι είναι αυτό και κυρίως θα έχουμε ΚΑΥΣΩΝΑ όπως μου είπε ο Νίκος Βιδάλης.
* Για να μην σας ξενερώνω όμως δεν θα πω τίποτα για τις ευρωεκλογές γιατί πολύ απλά κανείς από τους πολιτικούς μας δεν μιλάει για Ευρώπη.
* Και να φανταστείτε ότι το 60% των νομοσχεδίων που ψηφίζει το ελληνικό κοινοβούλιο ψηφίζεται από το ευρωκοινοβούλιο! Παίρνουν αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς. Όπως πάντα δηλαδή.
* Γιατί όταν πηγαίνουμε και ψηφίζουμε νομίζετε ότι οι εκπρόσωποι μας παίρνουν αποφάσεις για το συμφέρον μας; Μα φυσικά μόνο για το δικό τους. Αυξήσεις των μισθών τους, αγορά πολυτελών αυτοκινήτων. Γούστα και χλιδές μόνο για την πάρτη τους. Και εμείς στην απόλυτη κακομοιριά και καταπίεση. Αυτούς θέλετε να ψηφίσετε.
* Βρε ουστ! Θα μου πείτε υπάρχουν και εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Βρείτε μου έναν πολιτικό με αισθήματα και εγώ θα κόψω τα παραστρατήματα.
* Άλλωστε και τα μηχανάκια της AGB δείχνουν ότι ο Έλληνας προτιμά να βλέπει STAR λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές. Τουτέστι τα κορμιά στις παραλίες είναι προτιμότερα από άλλα κορμιά. Ξέρετε ποια.
* Τους ψηφοφόρους πάντως με το τουφέκι θα τους ψάχνουν στην Ελλάδα. Ήδη στη Μεσσηνία στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κάτω Παπαφλέσσα, όρισαν 80χρονη, για εφορευτική επιτροπή η οποία μάλιστα θα είναι το μοναδικό μέλος αφού οι υπόλοιποι κάτοικοι μένουν πρωτεύουσα. Οι αστυνομικοί σε πολλούς Νομούς ψάχνουν να επιδώσουν τους ορισμούς των μελών, αλλά δεν βρίσκουν…
* Γιατί άραγε; Α ρε γέλια…
* Και μου λέει μια γνωστή μου: «Θα πάω να ψηφίσω γιατί θα μου κάνουν συστάσεις αν ταξιδέψω στο εξωτερικό ή μπορεί να έχω πρόβλημα στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ».
* Τώρα φοβήθηκα. Κατά πρώτον όπου θα πάω θα ακουμπήσω τα λεφτάκια μου και κανείς νομίζω δεν θα μου τη σπάσει γιατί όπως είναι γνωστό το χρήμα ουδείς εμίσησε. Και κατά δεύτερον εάν έχω μέσο μπορώ να διοριστώ χωρίς ΑΣΕΠ. Απόδειξη οι περισσότεροι δημόσιοι υπάλληλοι που αράζουν σε μια θεσούλα και μετά από πολλές συμβάσεις κάποια στιγμή βγαίνει το παραθυράκι και βρίσκουν την ακρούλα τους. Εμείς τέτοια κυριλίκια δεν θα έχουμε ποτέ γι αυτό ίσα βάρκα ίσα πανιά.
* Κατά τα άλλα κάνετε όνειρα θερινής νυκτός ασύστολα.
* Όσο ζούμε ονειρευόμαστε και η ψυχή μας δεν πεθαίνει ποτέ.
* Αγαπάμε τα λάθη μας, τα πάθη μας, τους φόβους μας.
* Ε και να στεναχωριόμαστε πού και πού δεν πειράζει. Άνθρωποι είμαστε και έτσι καταλαβαίνουμε ότι είμαστε φτιαγμένοι από χώμα και νερό.
* Χαρείτε το καλοκαιράκι. Με καρπουζάκι και τυράκι στη βεράντα. Με τα κουνουπάκια να μας κάνουνε μεταγγίσεις αίματος. Με τα κορμιά να ψήνονται κάτω από τον υπέροχο ήλιο. Με τις διακοπές στα ελληνικά νησιά. Με έρωτες που μας τρελαίνουν. Με αγάπες που μας συνεπαίρνουν. Με ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα να το πίνουμε στο ποτήρι. Με το ολόγιομο φεγγάρι να μας μεθάει.
* Αχ καλοκαιράκι τι ωραίο που είσαι!
* Σας εύχομαι τα καλύτερα.

Σχετικά Άρθρα