fbpx
Γενική

ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης: «Η αντίδραση του κ. Στυλιανίδη προκαλεί το αίσθημα των πολιτών»

Η Τοπική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Ξάνθης επιτίθεται στον Δήμαρχο Ξάνθης με ανακοίνωση της για τις δηλώσεις που έκανε για το Δροσερό. Ειδικότερα αναφέρει η ΤΟ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης:
«Η αναφορά του προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή του Δροσερού, ενόχλησαν τον κ. Δήμαρχο αφού έφερε στο προσκήνιο τη διαχρονική ευθύνη τόσο του ιδίου όσο και της παράταξής του. Η αντίδραση του προκαλεί το αίσθημα όλων των πολιτών αφού γνωστή είναι η αδιαφορία που έχει επιδείξει και απόλυτη η ευθύνη του στην υποβάθμιση του συνοικισμού σε βαθμό που να αποκτά χαρακτηριστικά γκέτο.
Ποιοι είναι άλλωστε αυτοί που διοικούν επί σειρά ετών τις τύχες της πόλης έχοντας μετατρέψει την πολιτική σε επάγγελμα ;
Ποιοι είναι άλλωστε αυτοί που αντιμετωπίζουν τους κατοίκους του Δροσερού ως εκλογικό μηχανισμό εγκλωβισμένο και υποχρεωμένο να ανταποκριθεί στις προσωπικές φιλοδοξίες τους;
Οφείλουν να γνωρίζουν ότι οι νεοδεξιές πρακτικές τους, η καθεστωτική τους αντίληψη είναι πλέον γνωστή έξω από τα όρια της εκλογικής τους περιφέρειας. Βρίσκονται στο στόχαστρο κάθε προοδευτικού πολίτη, κάθε δημοκράτη που δίνει τη μάχη για το σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την απομόνωση των πρακτικών που δημιουργούν σύγχρονες φαβέλες.
Αυτή τη μάχη θα συνεχίσουμε να δίνουμε και εμείς σε κάθε γωνιά του κόσμου είτε ως ΠΑ.ΣΟ.Κ. είτε ως Σοσιαλιστική Διεθνής γνωρίζοντας ότι έχουμε μόνο μια δυνατότητα: να πετύχουμε».

Σχετικά Άρθρα