Γενική

ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Στον ρυθμό των ευρωεκλογών κινείται η επικαιρότητα αλλά εμείς εδώ χαμπάρι που έχουμε. Και γιατί άλλωστε; Πού είναι το ενδιαφέρον της υπόθεσης;
* Πόνεσαν τα δαχτυλάκια μου στο κομπιούτερ και πόνεσαν τα μάτια μου να βλέπω ειδήσεις ντεμέκ στα πλαίσια του προεκλογικού κλίματος.
* Όσο για τις εκπομπές όπου εμφανίζονται πολιτικοί τις αποφεύγω. Επιμένω να βλέπω ειδήσεις στο STAR όταν είμαι στο σπίτι. Γιατί περνάει χαλαρά η ώρα και δεν κουράζεται ο εγκέφαλος με χίλιες δυο άχρηστες πληροφορίες. Προτιμώ να βλέπω τα πάρτυ στη Μύκονο από τον οποιοδήποτε στημένο πολιτικό που νομίζει ότι θα με πείσει με όσα λέει (αποφεύγω να γράψω αυτό που έχω στο δαιμόνιο μυαλό μου αλλά το ξέρετε).
* Πέρασαν ανεπιστρεπτί οι εποχές που ότι και αν έλεγε κάποιος πολιτικός τον παρακολουθούσαμε και το πιο επικίνδυνο τον πιστεύαμε κιόλας.
* Γενικά η λέξη εμπιστοσύνη αγνοείται γιατί πολύ απλά εκεί που προσπαθείς να την έχεις σαν αρχή σου εκεί κάποιος σου κάνει κάτι και λες: «Μα πώς πάλι την πάτησα; Πότε θα βάλω μυαλό;»
* Μα κακό χούι είναι και αυτό να πιστεύεις τον άλλο σε ότι και αν σου λέει. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει διαφάνεια πουθενά. Η μόνη ανιδιοτελής σχέση είναι με τους γονείς και τα αδέλφια αν και όσοι έχουν οικογενειακά προβλήματα μιλάνε περί μύθου.
* Παντού υπάρχει μύθος τελικά…
* Κατά τα άλλα σαν άνθρωποι θέλουμε την αγάπη και συνεχώς θα δίνουμε ευκαιρίες ακόμη και αν πιστεύουμε ότι μόλις γυρίσουμε θα την φάμε την μαχαιριά την πισώπλατη. Έτσι γιατί γουστάρουμε το αίμα.
* Δεν είναι τελικά μόνο βίτσιο των δημοσιογράφων το αίμα…
* Όλοι θέλουμε να παίζουμε με την φωτιά και ας καούμε μωρέ. Ε και τι έγινε πρώτη φορά θα είναι;
* Και να επιστρέψω εκεί που ξεκίνησα, αφήνοντας τις αμπελοφιλοσοφίες μου.
* Αύριο θα γίνει το debate των πολιτικών αρχηγών.
* Ποσώς μας ενδιαφέρει θα μου πείτε αλλά από την άλλη δεν θα πατήσετε για να δείτε λίγο από περιέργεια;
* Όχι τίποτε άλλο αλλά για να επιβεβαιωθείτε ότι έχετε δίκιο που λέτε ότι όλα μένουν ίδια σ αυτή τη χώρα με την βασιλεύουσα δημοκρατία. Τις οικογένειες Καραμανλή και Παπανδρέου να παραμένουν στην εξουσία και να συντηρούνται από το σύστημα και τους αρχηγούς των μικρότερων κομμάτων να λένε πράγματα που ναι μεν σας εκφράζουν αλλά δεν σας ωθούν στο να τους ψηφίσετε.
* Και φυσικά οι δημοσιογράφοι που θα θέσουν τις καυτές ερωτήσεις θα είναι οι τηλεαστέρες των βραδινών δελτίων ειδήσεων των μεγάλων καναλιών. Ποιοι θα ήταν; Στα δικά τους μαγαζιά θα βγουν οι πολιτικοί αρχηγοί ποιους να έβαζαν; Λογικό και επόμενο…
* Και θα κλείσω με αποτελέσματα ερευνών ενός φίλου στο facebook: Η ΜΕΣΗ ΞΑΝΘΙΩΤΙΣΣΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ!
* Ή το άλλο: Η σεξουαλική ζωή του μέσου Ξανθιώτη μέχρι τα 40 του είναι σα το Becel Proactive (1 την ημέρα)… μετά τα 40 ξεκινά τα Becel…
* Συμφωνείτε, διαφωνείτε είναι βγαλμένες μέσα από τη ζωή.
* Φίλε συνέχισε έτσι. Εμείς εδώ είμαστε να τις δημοσιεύουμε και να γελάμε.
* Εάν δεν σας εκφράζουν οι παραπάνω έρευνες προφανώς δεν είστε μέσοι Ξανθιώτες. Άρα μην ανησυχείτε.
* Σας χαιρετώ…
* Καλά να περνάτε.

Σχετικά Άρθρα