Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες και σχολίασε η Ξάνθη

Πληροφορίες μου λένε ότι τα πηγαδάκια ανάμεσα σε Μιχάλη Αμοιρίδη -Χρίστο Πούλια και Παναγιώτη Μιχαηλίδη παίρνουν και δίνουν, αλλά δεν έμαθα, ποιοι προσχωρούν σε ποιόν και το βασικότερο απ’ όλο…-Τι θα γίνει με τον Σάββα τον Μελισσόπουλο ! Με τίποτα δεν πρέπει να τον αφήσουν απ’ έξω… Το πιο ωραίο απ’ όλα πάντως όμως το άκουσα Χθες. Δημότης πρότεινε να κατεβάσουν όλοι οι γνωστοί «επαγγελματίες» δημοτικοί σύμβουλοι, έναν δικό τους ανεξάρτητο επαγγελματικό συνδυασμό! Όχι όμως με επικεφαλής Τσέπελη. Στάμο ή Καλαϊτζή, αλλά με… Γιώργο Παπασταματίου! Άπαιχτος….
Μαχητής

Από• την άλλη άκουσα χθες στον κύριο Γκορόγια τον πρώην υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αλέξανδρο Κοντό, να σχολιάζει την ομιλία του κου Παπανδρέου με την αναφορά του στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Μπαλτατζή και να λέει πως «είναι η ντροπή το ΠΑΣΟΚ να μιλά και να προσπαθεί να καπηλευτεί τον μεγάλο αγροτοσυνεταιριστή και πολιτικό Αλέξανδρο Μπαλτατζή τον οποίο κυνήγησε τόσο πολύ όσο ζούσε»!!! Όμως εγώ θα θυμίσω στον κ. Υπουργό ότι, μπορεί το ΠΑΣΟΚ όσο ήταν κυβέρνηση να μην ήθελε να έχει επαφές με τον Αλέξανδρο Μπαλτατζή όμως, το ΠΑΣΟΚ τα συνεταιριστικά εργοστάσια τα παρέδωσε ανοιχτά, ασχέτως αν είχαν προβλήματα. Επί ημερών σου φίλε Αλέκο πουλήθηκε η ΡΟΔΟΠΗ, επί ημερών σου έκλεισε η ΣΕΒΑΘ και η ΣΕΠΕΚ!
Αδέσμευτη

“κόντεψε να’ ρθει στα χέρια…
…με αστυνομικό ο κ. Σωκράτης Ξυνίδης, το απόγευμα της Τετάρτης λίγο πριν την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου. Το επεισόδιό ξεκίνησε γιατί ο κ. Ξυνίδης βλέποντας αστυνομικούς • να κρατούν ένα πολίτη επί ένα μισάωρο με χειροπέδες στην οδό Καπνεργατών που είχε πολύ κόσμο εξαιτίας της ομιλίας παρενέβη ρωτώντας για ποιο λόγω δεν τον μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα και τον έχουν επί τόση ώρα εκεί δημιουργώντας έτσι σκηνικό επεισοδίου. Οι αστυνομικοί του είπαν να κοιτάει τη δουλειά του και ενώ το περιστατικό έληξε λίγο μετά σταματούν μπροστά στο κ. Ξυνίδη δύο τζιπ της αστυνομίας και ένα αστυνομικός ζητά από τον κ. Ξυνίδη τα στοιχεία του. Ο κ. Ξυνίδης τα δίνει. Απ’ την απέναντι πολυκατοικία κάποιος φώναζε ότι ο Ξυνίδης ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και συνιστούσε στον αστυνομικό να τον «βάλει μέσα». Ο αστυνομικός με έντονο ύφος απευθύνθηκε στον κ. Ξυνίδη εξαιτίας της διαμαρτυρίας του για το περιστατικό με το πολίτη. Ε εκεί άναψαν τα αίματα, ο αστυνομικός απειλούσε με μηνύσεις αντηλλάγησαν διάφορα…Τελικά όμως επικράτησε η ψυχραιμία και δεν δόθηκε συνέχεια. Τώρα γιατί η αστυνομία κρατά ένα πολίτη μισή ώρα με χειροπέδες μες τη μέση του δρόμου απ’ όπου σε λίγο αναμένεται να φτάσει σ πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δεν τον μεταφέρει στο τμήμα είναι ένα καλό ερώτημα!
Εμπρός

120 είναι τα επαγγέλματα που απασχολούνται στην ανέγερση μιας οικοδομής και χιλιάδες οι άνεργοι που άφησε πίσω της η ξαφνική διακοπή της οικοδομικής δραστηριότητας που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό σε όλη τη χώρα. αλλά ιδιαίτερα στην Ξάνθη όπου αποτελεί ένα παραδοσιακό κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται τεχνίτες, γνωστοί σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Σε αυτό το κλίμα, ο κλάδος της οικοδομής πρέπει να περάσει στην επόμενη μέρα . στις καινοτόμες και πρωτοποριακές κατασκευές.
Αγώνας

Αρκετή είναι η κακία που εισπράττει ο Νομάρχης Ξάνθης το τελευταίο διάστημα από διάφορους κύκλους τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και από την παράταξη της ΝΔ. Τελευταία θεωρώ άδικη επίθεση στο πρόσωπο του Νομάρχη, είναι τα ειρωνικά σχόλια για την τιμητική απονομή που γίνεται από πόλη της Βουλγαρίας σήμερα Σάββατο και που κάποιοι επέλεξαν να χτυπήσουν τον Γ. Παυλίδη λόγω των προσωπικών διαφορών που λένε πως έχουν μαζί του. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν ορισμένοι να διαχωρίσουν τον Γ. Παυλίδη από τον θεσμό του Νομάρχη, αλλά καλό θα είναι να το κάνουν άμεσα και να στηρίζουν τέτοιου είδους γεγονότα παρά να τα ειρωνεύονται. Ο Γ. Παυλίδης σαν πρόσωπο μπορεί να στοχοποιείται από διάφορους κύκλους που τον αντιπαθούν για δικούς τους λόγους, αλλά μια τιμητική διάκριση του Νομάρχη Ξάνθης δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται σαν τιμητική διάκριση του προσώπου που εκπροσωπεί τον φορέα.
Φωνή της Ξάνθης

σχεδόν καθημερινό στην Ξάνθη ο Τούρκος πρόξενος της Κομοτηνής… Και όχι μόνο σε εκδηλώσεις «ανοιχτού τύπου, αλλά και σε διαφορές θρησκευτικές εκδηλωθείς που γίνονται σε κλειστούς χώρους όπου τα νεαρά παιδιά διαβάζουν το Κοράνι. Προχθές πληροφορήθηκα ότι ο κος Σαρντιντς παραβρέθηκε σε ένα τέτοιο (πιλάφι) που έγινε στην περιοχή του Σαμακώβ! Έχει αυτό το δικαίωμα κα Μπακογιάννη ο συγκεκριμένος διπλωματικός εκπρόσωπος της Τουρκίας; Εκτός κι αναγνωρίσετε και εσείς εθνικές μειονότητες στην Θράκη και την ύπαρξη Τούρκων πολιτών οπότε δικαιολογείται και η καθημερινή ανάμειξη του Τούρκου προξένου στις εκδηλωθείς τους… Ντόρο Μπακογιάννη, μην κάνεις τον κόπο να έρθεις στην Θράκη μετά τον Γιωργάκη, γιατί το λιγότερο είσαι ανεπιθύμητη! Δέσε θέλουμε προεκλογικά, σε θέλαμε και καθ’ όλη την διάρκεια της 4ετίας όταν δυστυχώς εσύ και το υπουργείο σου ήσασταν επικίνδυνα απόντες στα σημαντικά προβλήματα που προέκυπταν και που μας έδιναν την αίσθηση ότι αυτή η περιοχή εκτός από δύο συνοίκους έχει και δύο… κυβερνήσεις!
Θράκη

Σχετικά Άρθρα