fbpx
Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Φτάσαμε αισίως στο Σαββατοκύριακο και αυτό είναι το προτελευταίο του Μαΐου. Ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 30 βαθμούς Κελσίου και είναι ότι πρέπει για βουτιές στην θάλασσα. Η φτώχεια θέλει καλοπέραση και εμείς οι Έλληνες το ξέρουμε καλά αυτό.
* Πρόσφατα με ρώτησε κάποιος πώς θα αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση και εγώ του απάντησα απλά ότι εμείς με τους μισθούς 3 και 60 δε θα έχουμε πρόβλημα. Ας προβληματιστούν οι πάμπλουτοι που βλέπουν να μειώνονται οι περιουσίες τους.
* Διάβασα δε ότι συναντήθηκαν ο Bill Gates, η Oprah Winfrey, ο George Soros, ο David Rockefeller και άλλοι πολύ γνωστοί Κροίσοι της εποχής μας μυστικά πριν περίπου δυο βδομάδες για να συζητήσουν πως μπορεί να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα.
* Δεν μπορώ να αμφισβητήσω την προσφορά τους αλλά πάντοτε θα υπάρχουν άνθρωποι που πεθαίνουν από την πείνα, από τις ασθένειες, από τους πολέμους.
* Στην πολιτική επικαιρότητα τώρα. Μετά την παρέλαση του Γιωργάκη και του Αλεξάκη σειρά έχουν τα γαλάζια παιδιά. Χθες ήταν στην Ξάνθη ο Άκης Γεροντόπουλος, βουλευτής ΝΔ Έβρου και αύριο θα έρθει ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης ο οποίος αρέστηκε από τις καριόκες που έφαγε στο περίπτερο της Νομαρχίας στο Τουριστικό Πανόραμα και είπε να τις γευθεί και στον τόπο μας.
* Σε αυτή τη φωτογραφία το πονηρό χαμογελάκι του φαίνεται ότι δεν του άρεσαν μόνο τα γλυκά μας. Εμ έτσι είναι δεν εξάγουμε μόνο γλυκά κ. Νομάρχη μας.
* Πρόταση λοιπόν να μην δείχνουμε μόνο τις ομορφιές, τα βουνά, τις θάλασσες, τους υγρότοπους, τις λίμνες και την παλιά πόλη αλλά και τα όμορφα κορίτσια που είναι και μπόλικα. Μόνο έτσι θα καλωσορίσουμε κανένα φράγκο παραπάνω.
* Φυσικά και θα μείνουν με την όρεξη όσοι νομίζουν ότι μπορεί να γίνει κάτι με τις Σειρήνες αλλά δεν βαριέσαι ένα όνειρο όλοι θέλουμε να το ζήσουμε. Γιατί να μην το προσφέρουμε σε όσους το έχουν ανάγκη;
* Π.χ. εκεί που δείχνεις την φωτογραφία της λίμνης Βιστονίδα για να μην γίνεται ο συνειρμός με την γνωστή πολύκροτη υπόθεση βάζεις μια αιθέρια ύπαρξη για να του έρχεται ο ντουβρουτζάς αλλιώς του τουρίστα και να έρχεται.
* Αν και από ότι βλέπω δεν έχουμε πρόβλημα με τον τουρισμό. Τα λεωφορεία είναι πολλά. Από ΚΑΠΗ μέχρι οικογένειες καθημερινά βολτάρουν στους δρόμους και θέλουν να γνωρίσουν την Ξανθούλα μας.
* Εμείς πάντως πρέπει να αρχίσουμε να κάνουμε πλάνα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Πλάκα πλάκα έρχεται η άδεια και πρέπει να κάνουμε τα κουμάντα μας. Φυσικά και θα μας πιάσουν γερά τον κ…λο στα νησιά μας. Δεν το συζητάω καν αυτό. Είναι δεδομένο.
* Είναι το γνωστό σλόγκαν «άλλη τιμή για τον ξένο άλλη για τον Έλληνα». Έρχονται τα γκρουπ από τα εξωτερικά και κάνουν ζωή χαρισάμενη με λίγα φράγκα και οι Ελληναράδες πληρώνουν τα σπασμένα. Καλά κάνουν κάποιοι και πηγαίνουν σε σπίτια συγγενών και φίλων. Αλήθεια κάτσε να σκεφτώ έχω κανέναν σε νησί; Μια χαρά πιστολιά είναι. Στέγη και φαγητό δωρεάν και ο μήνας έχεις 9.
* Πλάκα με κάνεις που θα πληρώσω τον κούκο αηδόνι επειδή ο άλλος θέλει να μου το παίξει ιστορία με καλά ξενοδοχεία, ωραία θέα και δεν ξέρω τι άλλο παραμύθι θέλει να μου πουλήσει;
* Όχι αγάπη μου αν είναι έτσι φεύγω έξω να δώσω στον ξένο τα λεφτάκια μου. Αν και τώρα που το καλοσκέφτομαι τώρα ερωτεύτηκα τις Κυκλάδες. Μου πήρε ο αέρας τους τα μυαλά μου. Σαντορίνη και ας πληρώσω και τα μαλλιοκέφαλα μου. Φιλάκιαααα!
* Καλό Σαββατοκύριακο και τα λέμε από Τρίτη.

Σχετικά Άρθρα