fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες

Επειδή λοιπόν θεωρώ αξιόπιστο αυτόν που μου μετέφερε την έντονη ‘δυσαρέσκεια°και «οργή-του Δημάρχου μας κατά του «Μ- και προσωπικά εναντίον μου. γεγονός που ομολογώ ότι με αιφνιδίασε… Επειδή έχω διαπιστώσει ότι τελικώς δεν είναι δυνατόν να δίνεις ΨΥΧΗ στον Δήμαρχο διότι εισπράττεις εκτός των άλλων και τις… ρουφιανιές* των συνεργατών του! -Οφείλω από σήμερα να δηλώσω ότι *από οπαδός του Λάκη Στυλιανίδη». περνάω στην αντίθετη όχθη και δηλώνω… επαγγελματίας» εκδότης! -Ίσως με τον τρόπο αυτό, απολαύσω της καλλίτερης εκτίμησης του, όπως για π.χ ο κύριος Διαφωνίδης ή ο κύριος Καρυπίδης… Και το βασικότερο βεβαίως όλων… Επειδή πράγματι η «μαλ…» έχει και τα όρια της και ομολογώ ότι τόσα χρόνια στον τομέα αυτό, υπέρβαλλα εαυτόν στηρίζοντας ως «οπαδός· τον Λάκη Στυλιανίδη κι όχι ως επαγγελματίας· εκδότης… ενώ οι στενοί συνεργάτες του, με «πολεμούσαν» και με «πολεμούν· ανελέητα! Όπως έπραξα ήδη με τον άφιλο Γιώργο Παυλίδη… πετάω ευθέως από σήμερα το γάντι» και στον φίλο μου τον Λάκη!
Μαχητής

Ανατραχιστικα στοιχεία. …που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρ­κεια της χθεσινής σύσκεψης στη Νομαρχία Ξάνθης, για την αντιμετώπιση του προβλήματος των θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων. Μετά από μία μεγάλη περίοδο κάμψης του αριθμού τους, φαίνεται η πορεία αυτή να αντιστρέφεται συγκέντρωση με κύριους υπαίτιους όλους εμάς… Γιατί φαίνεται πως όλοι αυτοί οι αερόσακοι και τα περίπλοκα συστήματα παθητικής ασφάλειας, με τα πολλά αρχικά (ΑΒS, ΕΒD κλπ.) μας έχουν κάνει να εφησυχάσουμε νομίζοντας ότι τα αυτοκίνητα οδηγούνται από μόνα τους! Χωρίς προσοχή, με απίστευτη περιφρόνηση προς τους κανόνες ασφαλούς % οδήγησης, όχι μόνο βάζουμε καθημερινά σε κίνδυνο την ζωή φίλων, «συγγενών αλλά και αγνώστων μας που είτε επιβαίνουν στα αυτοκίνητα ,μας είτε κινούνται στον ίδιο δρόμο Ι μαζί μας, αλλά ακόμη χειρότερα δίνουμε το χειρότερο δυνατό παράδειγμα και στις νεότερες γενιές οδηγών, Δεν είναι τυχαία η «προτίμηση» αυτού που μάθαμε να λέμε «μολώχ της ασφάλτου» στις ηλικίες από 16 έως 30 ετών. Όπως επίσης δεν είναι τυχαία και η αύξηση στις «μεγάλες» λεγόμενες ηλικίες, δηλαδή άνω των 50- 55 ετών, όπου υπάρχει μεγάλη καικαταχρηστική επιμονή ηλικιωμένωνανθρώπων να οδηγούν, παρά το προχωρημένο της ηλικίας ή το επιβαρυμένο της υγείας τους….Αδιόρθωτοι μέχρι θανάτου…
Εμπρός

Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε όμως και στο μεγάλο αρδευτικό έργο του οποίου την καθυστέρηση χρέωσε στην κυβέρνηση της Ν.Δ. και τους εκάστοτε υπουργού της Αγροτικής Ανάπτυξης: «Το μεγάλο αρδευτικό έργο του νομού της Ξάνθης, που έχει ενταχθεί στο σχεδιασμό από το 2003, καθυστερεί με ευθύνη της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Και σήμερα, η ανυπαρξία αγροτικής πολιτικής, έχει φέρει σε απόγνωση τους αγρότες». Με λίγα λόγια, απάλλαξε των…ευθυνών τον Νομάρχη Ξάνθης Γιώργο Παυλίδη!
Αδέσμευτη

Πριν ο λέκτωρ Λαλήσει και πάλι η γραφίδα μας επαληθεύθηκε… Μόλις χθες έκανα λόγο για ωμή παρέμβαση της Τουρκίας στο στρατιωτικά πράγματα της χωρας μας και μάλιστα με τις Ευλογίες της πολιτικής μας ηγεσίας! Ο λόγος γιο την τοποθέτηση του Τούρκου διοικητή στο στρατηγείο του ΝΑΤΟ της Λάρισας. Την ίδια ημέρα η εφημερίδα «Χουριέτ» έγραφε πως: «Μετά από 190 χρόνια ένας Τούρκος ανώτατος Αξιωματικός Θα αναλάβει καθήκοντα στα εδάφη της Ελλάδας»! εννοώντας φυσικά ότι μετά από το 1821 και ελέω σημερινών κυβερνήσεων, το πλήρωμα του χρόνου έφτασε… Βέβαιο ο κος Κουμουτσάκος ασχολείται τώρα με το ευρωψηφοδέλτιο της Ν Λ και με τα νέα του καθήκοντα, γι’ αυτό προφανώς δεν βρίσκει χρόνο να πάρει θέση ως εκπρόσωποςτου Υπουργείου Εξωτερικών! Όσο υπάρχουν «Κουμουτσάκοι»…
Θράκη

νια τους ψηφοφόρους -κρατώντας τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ-οι περισσότεροι βρισκόταν σε ψυχική ανάτα­ση και ευφορία και οι πιο φανατικοί με το που είδαν και άκουσαν τον Πρόεδρο τους να μιλά όχι μόνο συγκινήθηκαν, αλλά δάκρυσαν κιόλας….Βέβαια υπήρχαν και οι αναποφάσιστοι, μερικοί από τους οποίους με τα σακουλάκια με τα πασατέμπο στο χέρι βρέθηκαν στην πλατεία Μπαλταζτή νια να ακούσουν από περιέργεια αυτά που θα έλεγε ο Παπανδρέου, αλλά πολύ περισσότερο νια να δουν αν είχε κόσμο και αν μέσα στο πλήθος έβλεπαν και γνώριμα τους πρόσωπα, για τα οποία δεν γνώριζαν που κομματικό πρόσκεινται.
Αγώνας

Μπορεί ο Μιχάλης Στυλιανίδης να μην μου συγχωρεί το γεγονός πως επέλεξα να δώσω
μέσα από την εφημερίδα μου στην αντιπολιτευτική παράταξη του Δήμου και στον επικεφαλής αυτή( Χ. Πούλιο όπως και στον κύριο Ανταμπούφη πιστεύοντας πως είχα υποχρέωση να δημοσιοποιώ όλες τις θέσεις και τις απόψεις με στόχο την επίτευξη του διαλόγου, αλλά και την δημιουργία προϋποθέσεων για την επίλυση αρκετών προβλημάτων της πόλης μας, αλλά δυστυχώς για κάποιους που με θεώρησαν κακόβουλο, όσο περνάει ο καιρός δικαιώνομαι. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω αναφέρει πως συγκεκριμένοι άνθρωποι με την λειτουργία τους εκθέτουν τον Δήμαρχο Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη και τον εμπλέκουν σε καταστάσεις αρνητικές τόσο για το προφίλ του όσο και για τον Δήμο Ξάνθης, αλλά τότε οι διάφοροι κατά καιρούς υποστηρικτές του Δημάρχου μας με κατηγόρησαν διαδίδοντας ασύστολα ψεύδη και κακίες, χωρίς όμως ποτέ τους στην πραγματικότητα να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο τους. Σήμερα και επειδή θεωρώ πως δικαιώνομαι πλήρως, θα πω κάτι τελευταίο προς τον Δήμαρχο μας και αν θέλει ας το καταλάβει. Δεδομένος αγαπητέ μου Δήμαρχε δεν είναι κανένας, αλλά όλοι μας έχουμε την υποχρέωση να ακούμε κάποια στιγμή και τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν και χωρίς σάλτσες και μουστάρδες, γιατί πολύ απλά είναι ευχάριστα.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα