fbpx
Γενική

Ο Μούρκας αγόρασε το ακίνητο. Τι φταίει για τους φεγγίτες;

Θα τα δούμε όλα, καθώς φαίνεται με αυτό το θέμα των αυθαιρέτων στην Ξάνθη και τις καταγγελίες του κάθε ενός, για το σπίτι ή το μαγαζί του άλλου. Θέλεις κάποιον να τον «πιέσεις» πες του «θα σε καταγγείλω για το αυθαίρετο σου» και θα μείνει κάγκελο!!! Γιατί κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι στο σπίτι που αγόρασε αυτός ή κάποιος συγγενής του δεν θα υπάρχει κάποια μικρή ή μεγάλη πολεοδομική παράβαση.
Μετά λοιπόν από μια σειρά καταγγελιών για αυθαίρετη δόμηση χθες ήρθε και η σειρά του αντιδημάρχου κ. Χρήστου Μούρκα, να τον καταγγείλει γείτονάς του για δυο παράθυρα φεγγίτες που άφησε ο εργολάβος στο γραφείο που διατηρεί ο κ. Μούρκας επί της Αν. Θράκης. Την οικοδομή την ξέρω καλά γιατί ενδιαφέρθηκα να αγοράσω εκεί γραφεία πριν μια 10ετεία τουλάχιστον. Αυτά λοιπόν τα ανοίγματα για τα οποία καταγγέλθηκε ο κ. Μούρκας κατασκευάσθηκαν πριν πάρει ο ίδιος το γραφείο, αλλά τώρα μετά από αντιπαράθεση που είχε με γείτονά του για άλλο θέμα, να που έσκασε το πρόβλημα.
(Η υπόθεση όπως φαίνεται θα καταλήξει στα δικαστήρια και εκεί θα εξελιχθούν όλες οι πτυχές της, με βασικότερη την κατάθεση του ίδιου του εργολάβου κατασκευαστή).

Σχετικά Άρθρα