Γενική

Ανεξάρτητη και αμερόληπτη πληροφόρηση

Πραγματικά το έχουμε γράψει δεκάδες φορές και δεν θα βαρεθούμε να το ξαναγράψουμε. Ότι η επιτυχία αυτής της εφημερίδας είναι ότι εκφράζει το αίσθημα του μέσου πολίτη. Είμαστε ανεξάρτητοι και χωρίς κομματικές προκαταλήψεις.
Λέμε ψηφίστε μικρά κόμματα να πάρουν ένα μάθημα οι δυο μεγάλοι. Δεν το λέμε εμείς, το λέει η πλειοψηφία των πολιτών που συναντούμε στον δρόμο!!!. Άσχετα αν μετά και εμείς και οι περισσότεροι το ρίχνουμε στα «μεγάλα» για να «μην μας κοπεί το χέρι». Το ίδιο συμβαίνει και με τον Στέλιο Μωραΐτη, δεν βλέπει ότι δεν τραβάει η ΝΟΔΕ; Δεν βλέπει τα παράπονα της βάσης για την παντελή έλλειψη του κομματικού μηχανισμού.
Ο κόσμος το έχει τούμπανο!!! Όμως το εκπληκτικότερο όλων και αυτό που κάνει την διαφορά είναι ότι τίποτε από όσα γράφουμε τίποτε δεν μένει ασχολίαστο στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα τα θέματά μας και τα σχόλια της εφημερίδας XanthiNews αποτελούν θέματα για σχολιασμό, τόσο σε άλλες εφημερίδες όσο και στα ηλεκτρονικά μέσα της Ξάνθης. Άρα για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι σε μεγάλο βαθμό η «XN» συνδιαμορφώνει την πολιτική ατζέντα της Ξάνθης.
(Για να το διαπιστώσετε ρίξτε μια ματιά και στον υπόλοιπο τοπικό τύπο και θα διαπιστώσετε ότι ορισμένοι ασχολούνται καθημερινά με τα όσα εμείς γράφουμε!!!).

Σχετικά Άρθρα