fbpx
Γενική

ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Εδώ είμαστε μετά την γιορτούλα μας. Καθότι Νάντια με λένε και χθες είχα την ονομαστική μου εορτή. Αλλά δεν βαριέσαι ποιον ενδιαφέρει αυτό; Εδώ ούτε εμένα με συγκινεί. Γεροί να είμαστε και κάθε μέρα γιορτή είναι.
* Πάντως προχθές είχαμε ένα πανηγύρι στο χωριό μας. Ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε στην πλατεία Μπαλτατζή και όπως διάβασα στο facebook που έγραψε ο Γιώργος Κρόγιας του έκανε εντύπωση που τον άκουγαν λες και ήταν στο σχολείο. Πολιτικός πολιτισμός είπε ο φίλος Σαρακατσάνος.
* Ε ρε Γιωργάρα είσαι πολύ ΠΑΣΟΚ και φαίνεται. Με την ευκαιρία να σου ευχηθώ να ζήσεις αφού παντρεύτηκες χθες με την εκλεκτή της καρδιάς σου Βίκυ. Πάλι την έκανες την έκπληξη…
* Κατά τα άλλα στα δικά μας μην ψάχνετε να βρείτε κάποια είδηση στην στήλη μου σήμερα. Πήγα για το πρώτο μου μπάνιο και είδα την ζωή με άλλο μάτι. Έπαιξα με τα κύματα, άραξα, χαλάρωσα και ξέγνοιασα.
* Το ίδιο να κάνετε κι εσείς. Είδα άδεια ήταν η παραλία των Μαγγάνων. Τι περιμένετε καλέ;
* Αν μου πείτε τις ευρωεκλογές σας συγχωρώ. Γιατί στις 7 Ιουνίου θα πρέπει να αναστενάξουν οι παραλίες από κόσμο και οι κάλπες από την αποχή.
* Τάσσομαι καθημερινά κατά της απαξίωσης της πολιτικής γιατί πολύ απλά δεν με εκφράζει όπως και τους περισσότερους. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι τα δύο μεγάλα κόμματα μπορούν να εκφράσουν τον απλό Έλληνα πολίτη και να τον βοηθήσουν να βγει από τα αδιέξοδα.
* Πάντως στην Ξανθούλα μας μέσα στο κατακαλόκαιρο πηγαίνουμε για μπάνια. Τον Μάιο σπάνια να καταφύγουμε στις παραλίες. Αν και στο Φανάρι στα beach bars γίνεται ο χαμός όπως μαθαίνω. Όπου βεβαίως βεβαίως πάνε και Ξανθιώτες.
* Στις παραλίες της Ξάνθης θα έχουμε κανένα beach bar της προκοπής; Ή και φέτος χαλαρά πράγματα; Όσο να ναι ένα χαβαλέ τον έχει ανάγκη ο μέσος Ξανθιώτης.
* Άλλωστε η φτώχεια θέλει καλοπέραση. Αυτό είναι γνωστό και δοκιμασμένο.
* Χθες είχαμε όμως στην Ξάνθη και την έλευση του Αλέξη Τσίπρα. Του τεκνού του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος την είχε μια ανιούσα στις αρχές αλλά μετά πήρε την κατιούσα όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Τώρα στις ευρωεκλογές να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
* Αλεξάκη έλεγες ότι σου στέλνουν μηνύματα νέοι της γενιάς των 700 ευρώ και σε ενθαρρύνουν να συνεχίσεις. Εγώ πάλι σκέφτομαι ότι αν μπεις στο κοινοβούλιο θα παίρνεις τον βαρβάτο μισθό σου και αργότερα την συνταξάρα σου και επομένως είσαι ένας από τους 300 που θα είσαι μέσα στην κυρίλα και δεν θα είσαι σαν κι εμένα που ποτέ των ποτών δεν θα πάρω τα λεφτά αυτά, ούτε θα είμαι μέσα στη χλίδα.
* Καλύτερα βρες άλλο επιχείρημα και μην ξαναπείς για την G 700 γιατί δεν μασάμε κουτόχορτο.
* Σήμερα σαν να αγρίεψα παραπάνω και δεν το θέλω. Γιατί πολύ απλά μπήκε το καλοκαιράκι και θέλω να έχω μια ανάλαφρη διάθεση σαν το δροσερό αεράκι.
* Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τα σχόλια σας. Είστε πολύ καλοί. Με συγκινείτε πραγματικά.
* Τα ταραΝΑΚΟΥνήματα ξεκίνησαν και όσο είμαστε καλά θα είναι εδώ κοντά σας. Εάν θέλετε μπορείτε να μου στέλνετε ιδέες στο [email protected].
* Να είστε καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα.
* Φιλιά. Είμαι η Νάντια και λέω να τελειώσω τώρα. ΑΑΑΑανάσανα.

Σχετικά Άρθρα