Γενική

ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Η γρίπη των χοίρων είναι πλέον γεγονός και στη χώρα μας και ήρθε από Ελληνοαμερικάνο φοιτητή των ΗΠΑ.
* Είναι σε καραντίνα και σε καλή κατάσταση. Επίσης άκουσα τον Αβραμό ή κο Τίποτα (σύμφωνα με τον Πάγκαλο) ότι ιχνηλάτησαν 16 συγγενείς του.
* Εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ γιατί ο 19 χρονος συνταξίδεψε με 240 επιβάτες (οι 40 εκ των οποίων ιχνηλατήθηκαν) και το καλύτερο; Μεταξύ αυτών και ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενώ 12 άτομα ήταν στο πλήρωμα του αεροσκάφους…
* Και επειδή γουστάρω τρομολαγνεία και να σπέρνω φόβο και τρόμο σκεφτείτε αυτοί οι 268 ύποπτοι πλέον με πόσους είχαν επαφές. Ιδίως ο Αβραμό με πόσους αντάλλαξε χειραψίες;
* Hellooooo!!! Μήπως την πατήσαμε αδέλφια;
* Θα δείξει. Ως τότε σας λέω ένα ανεκδοτάκι λίγο ρατσιστικό αφού είναι κατά του ισχυρού φύλου με το οποίο δεν έχω τίποτα αλλά ταιριάζει με την περίσταση.
* Σε τι διαφέρουν οι άντρες από τα γουρουνάκια;
* Τα γουρουνάκια όταν μεθάνε ποτέ δεν γίνονται άνδρες.
* Συγχωρήστε με άνδρες αλλά ήταν χαριτωμένο. Κατά τα άλλα σας λέω ότι σας θεωρώ πρώτους, καλύτερους και αρχηγούς.
* Τώρα που μίλησα για άνδρες θυμήθηκα και έναν ωραίο. Τον Αλέέέέξη Τσίπρα, τον Ρουβά του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σήμερα στην Ξάνθη. Θα επισκεφθεί την δημοτική αγορά και στέκια της νεολαίας,
* Αλεξούκο εύχομαι να μην φοράς εκείνο το απαίσιο ροζ πουκάμισο της προηγούμενης φοράς που σε έδειχνε σαν κουφέτο. Φόρα κάτι wild κάτι που να εξιτάρει τα κορίτσια να τα κάνεις να σε ψηφίσουν.
* Στην ανάγκη μην φοράς τίποτα.
* Όχι τίποτα άλλο αλλά έχει πολύ ζέστη και σε νοιαζόμαστε. Και κυρίως υποστηρίζουμε την ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
* Κατά τα άλλα είμαι χαρούμενη γιατί η αργία του Αγίου Πνεύματος μετατέθηκε ΜΟΝΟ για τους δημοσιογράφους για τις 15 Ιουνίου καθώς η συγκεκριμένη εορτή σύμφωνα με τις ισχύουσες συλλογικές συμβάσεις είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας. Επειδή όμως συμπίπτει με την επομένη ημέρα των ευρωεκλογών (Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009) θα έχουμε αυτό το τυχερό.
* Καλέ επίτηδες το έκανε η κυβέρνηση της Ν.Δ. για να μας ρίξει στο φιλότιμο και να την ψηφίσουμε. Αλλά εμείς εκεί βράχος. 7 Ιουνίου είναι Κυριακή και αν έχει καλό καιρό θα είμαι παραλία. Εκτός αν έχω κι άλλα κίνητρα για να βρεθώ μπροστά στην κάλπη. Δέχομαι προτάσεις.
* Αυτά σκέφτηκαν κάποιοι στο Ευρωκοινοβούλιο και για να παροτρύνουν τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν έβαλαν διαφήμιση μία να τρέχει πανικόβλητη γιατί την κυνηγάει ο τρελός με το τσεκούρι και να μπαίνει σε εκλογικό τμήμα ουρλιάζοντας να ψηφίζει και να φεύγει.
* Ακολουθεί ο τρελός με το τσεκούρι (ή μανάρι στα Κρητικά) έτσι τρομερός με δοντάρες και μια αντιτουριστική φάτσα γενικώς να ψηφίζει και να συνεχίζει το «έργο» του.
* Εάν μου βρείτε τέτοιο τρελό σκηνικό να γίνεται γουστάρω να ψηφίσω. Θέλω ένα σασπένς, ένα φόβο, μια τρομάρα. Έτσι στα χαλαρά δεν έχω διάθεση. Βαριέμαι. Κάθομαι στο σπίτι και κάνω τοιχοθεραπεία ή ταβανοθεραπεία.
* Ή ακόμη καλύτερα αράζω στην παραλία κάτω από την ομπρελίτσα μου με φουλ αντιηλιακό.
* Σιγά μην κάτσω να σκάσω. Γιατί να ψηφίσω στις ευρωεκλογές; Μήπως με κάλεσε κανένας ευρωβουλευτής στις Βρυξέλλες να δω πώς είναι εκεί; Αυτοπροτείνομαι και εγώ. Κλείστε εισιτήρια και ψηφίζω στις 7 Ιουνίου.

Σχετικά Άρθρα