fbpx
Γενική

Οικονομική Βοήθεια στους Πυρόπληκτους του Κάτω Ιωνικού

Φωτιά σε σπίτι σε κατοικημένη περιοχή του οικισμού Κάτω Ιωνικού του δημοτικού διαμερίσματος Νεοχωρίου του Δήμου Σταυρούπολης προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 17 Μαΐου 2009.
Οι ένοικοι του διώροφου σπιτιού, δύο γονείς και δύο παιδιά, απουσίαζαν στις κτηνοτροφικές τους εργασίες και οι γείτονες αντιλήφθηκαν την φωτιά στο συγκεκριμένο σπίτι καλώντας την Πυροσβεστική Σταυρούπολης και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.
Βοήθεια προσέφεραν και οι γείτονες και μέσα σε λίγη ώρα η φωτιά έσβησε άλλα η καταστροφή του σπιτιού ήταν ολοσχερής, με αποτέλεσμα οι ένοικοι του να μείνουν στο δρόμο χάνοντας μαζί με το σπίτι τους και όλα τα προσωπικά τους απαραίτητα έγγραφα και αντικείμενα.
Οικονομική βοήθεια για τις πρώτες ανάγκες της οικογένειας και προσωρινή στέγη και τροφή προσφέρθηκε από τους κατοίκους του Δήμου Σταυρούπολης, άλλα οι ανάγκες της οικογένειας είναι μεγάλες και γίνεται έκκληση για χρηματική βοήθεια από όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες του Νομού και τις Χώρας με κατάθεση στον κάτωθι Τραπεζικό Λογαριασμό:
Τράπεζα: ΑΤΕΒΑΝΚ (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ)
Αριθμός Λογαριασμού: 191 01 004586 63

Σχετικά Άρθρα