fbpx
Γενική

Επιτέλους κινητικότητα και στο γαλάζιο στρατόπεδο

Μετά τον Γιώργο Παπανδρέου σειρά έχουν τα κυβερνητικά στελέχη- Αύριο έρχεται ο Άκης Γεροντόπουλος και την Κυριακή ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Μετά την μεγάλη συγκέντρωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου στην Ξάνθη σαν να άρχισε η κινητικότητα στελεχών της κυβέρνησης στο Νομό μας. Όπως ανακοίνωσε χθες η ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης, αύριο Παρασκευή θα επισκεφθεί το νομό μας ο βουλευτής Ν. Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Άκης Γεροντόπουλος. Θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης στις 8 το βράδυ. Την Κυριακή 24- 05 ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης . Κων/νος Μαρκόπουλος θα βρεθεί στο Νομό μας. Θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα Γραφεία της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ξάνθης στις 8 το βράδυ ενώ στις 8:30 θα πραγματοποιηθεί ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στο ξενοδοχείο ELISSO.
Ο Υπουργός κ. Μαρκόπουλος είχε επισκεφθεί το τουριστικό περίπτερο της Νομαρχίας Ξάνθης στο Τουριστικό Πανόραμα όπου ήταν τιμώμενη περιοχή η δική μας και είχε θερμή συνομιλία με το Νομάρχη κ. Γιώργο Παυλίδη (εκεί πρέπει να έγινε και η πρόσκληση) ενώ γεύτηκε και τα γλυκά μας. Φαίνεται τελικά ότι εντυπωσιάστηκε από την φιλοξενία μας και αποφάσισε να την ζήσει και στον τόπο μας.
Καλώς να ορίσουν όλοι τους αρκεί να μην μείνουν μόνο στις φιέστες και τα παχιά λόγια. Για το αν τελικά θα πείσουν θα φανεί στα ποσοστά των ευρωεκλογών σε πρώτη φάση.

Σχετικά Άρθρα