Γενική

Ολομέλεια Α/βάθμιων ΔΑΚΕ Νομαρχιακών Αυτοδ/σεων Ελλάδας

Υπό την Προεδρία του Προέδρου της ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα κ. Ηλία Ηλιόπουλου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο κτήριο της ΝΔ, Αγ. Κων/νου 38, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2009 η ολομέλεια πρωτοβάθμιων ΔΑΚΕ Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων για το 2009.
Το πρόγραμμα της ολομέλειας επιμελήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.
Σχεδιάστηκε και στοχεύει να αποτελέσει εφαλτήριο ανάπτυξης για τη ΔΑΚΕ- Ν.Α. τόσο εντός του χώρου του συνδικαλιστικού φορέα των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, όσο και εντός της ΔΑΚΕ και της ΝΔ.
Στην ολομέλεια εκτός του Προέδρου κ. Ηλία Ηλιόπουλου παραβρέθηκαν οι:
Κώστας Κόλλιας, Γραμματέας Συνδικαλισμού της ΝΔ.
Κώστας Σμυρλής, αναπληρωτής Γραμματέας Συνδικαλισμού της ΝΔ και πρώην πρόεδρος ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα.
Ερμής Κασσές, Γενικός Γραμματέας ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα.
Χαράλαμπος Ευστρατίου, εκλεγμένο μέλος της ΔΑΚΕ-Ν.Α. στο Συμβούλιο Αντιπροσώπων της ΔΑΚΕ- Δ.Τ.
Κική Μαχαίρα, μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΝΔ
Επίσης στην ολομέλεια παραβρέθηκε σύσσωμο το ΔΣ της Δευτεροβάθμιας Πανελλήνιας ΔΑΚΕ Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, ενώ κατά την διάρκεια της προσήλθε και απεύθυνε χαιρετισμό, ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου της ΝΔ, ο κ. Κ. Σταικούρας.
Στην ολομέλεια ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ- Ν.Α., Δημήτρης Βαζούρας, αναφέρθηκε στην πορεία που διέγραψαν στελέχη της ΔΑΚΕ- Ν.Α. από την ίδρυση του συνδικαλιστικού φορέα των υπαλλήλων στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, της ΟΣΥΝΑΕ, μέχρι σήμερα. Επίσης έγινε ενημέρωση για την αξιοσημείωτη και σημαντική δράση και παρουσία που είχε μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της με οργανωμένη μορφή η ΔΑΚΕ- Ν.Α. στο χώρο των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και της ΟΣΥΝΑΕ.
Σημαντικό και με ιδιαίτερη σημασία γεγονός σε αυτή την εκδήλωση, ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Κ. Σμυρλή για την προσφορά του στην ΔΑΚΕ- Ν.Α. και στο συνδικαλιστικό κίνημα της πατρίδας μας. Ο Κ. Σμυρλής συνδέθηκε στενά και καθοριστικά με την ΔΑΚΕ- ΝΑ, καθώς ως Γεν. Γραμματέας της ΔΑΚΕ- ΔΤ στην αρχή και ως Πρόεδρος στην συνέχεια, συνέβαλε με ουσιαστικό τρόπο στην ίδρυση και στην λειτουργία της ΔΑΚΕ- Ν.Α.

Σχετικά Άρθρα