Γενική

Η Ατζέντα των επόμενων ημερών

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009
Σήμερα γιορτάζουν: ΑΧΙΛΛΙΟΣ, ΠΑΧΩΜΙΟΣ, ΚΑΛΗ.

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης 19:30 Ωδείο «Το Εύφωνον»
Οι καθηγητές και οι μαθητές του μοντέρνου και λαϊκού τμήματος του ωδείου «το Εύφωνον» θα σας παρασύρουν σε μία ξεχωριστή βραδιά με ποικιλία ηχοχρωμάτων από ελληνικές και ξένες μελωδίες εκτελεσμένες με μοναδικό τρόπο από τα μουσικά σχήματα του ωδείου.

(20:00) Ομιλία με θέμα: «Ελληνίδες Χαράκτριες στη συλλογή της Alpha Bank», στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. Ομιλήτρια: Δρ. Δέσποινα Τσούρογιαννη, επιμελητής έργων τέχνης Alpha Bank.

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Επιμορφωτικά Σεμινάρια για την απόκτηση άδειας Β τάξης λογιστών. Πληροφορίες ΟΟΕΠΤ Θράκης. Διεύθυνση: Μ.Μ. Βασιλείου 3 Κομοτηνή τηλέφωνο 2531023035.

Οι Δρόμοι του Κρασιού και στα Άβδηρα
Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Μαΐου από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, τα μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Βορείου Ελλάδος (ΕΝΟΑΒΕ), για έκτη συνεχή χρονιά προσκαλούν στο Κτήμα Βουρβουκέλη στα οινοποιεία τους για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές, δώρα και πολλές εκπλήξεις, τους φίλους του κρασιού

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης 19:00Ωδείο «Το Εύφωνον»
Οι μαθητές του κλασικού τμήματος του ωδείου «το Εύφωνον» σας υπόσχονται μια αρμονική βραδιά με τις μελωδίες γνωστών κλασικών συνθετών από τους μαθητές
όλων των τάξεων (19.30) Στο σπίτι πολιτισμού ΦΕΞ τα πόδια παίζουν θέατρο. Ένα είδος κουκλοθεάτρου με τα πέλματα των ποδιών, βασισμένο στην παντομίμα και το χιούμορ. Παίζουν, Φιλιώ Δαργενίδου και Νίκη Καραγκιοζίδου.

Σάββατο 16 Μαΐου (9:45)
Ημερίδα με θέμα: «Ενέργεια, Περιβάλλον και Οικολογικές Μεταφορές» στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

Σάββατο 16 Μαΐου (βράδυ)
Ο τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος με το επιτελείο του στο «Rodon».

Κυριακή 17 Μαΐου 2009
Σήμερα γιορτάζουν: ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ, ΙΟΥΝΙΑ, ΣΟΛΩΝ

Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης 19:30 Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Ξάνθης Το Εθνικό Ωδείο παράρτημα Ξάνθης θα παρουσιάσει την ετήσια μαθητική του συναυλία, παρουσιάζοντας ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του Μια δουλειά που γίνεται από όλους τους καθηγητές με αγάπη και ενδιαφέρον για τους σπουδαστές τους. Το παράρτημα Ξάνθης συμπληρώνει φέτος 52 χρόνια από την ίδρυση στην πόλη μας συμμετέχοντας ενεργά καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας στα μουσικά δρώμενα με αξία και συνέπεια.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009
Σήμερα γιορτάζουν: ΓΑΛΑΤΕΙΑ, ΒΗΘΕΣΔ, ΙΟΥΛΙΑ, ΦΑΕΙΝΗ.

Μέχρι 18 Μαΐου τα δικαιολογητικά για υποψήφιους Ειδικούς Φρουρούς
Προκηρύχθηκε διαγωνισμός για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών (ανδρών και γυναικών) στην Ελληνική Αστυνομία. Αριθμός υποψηφίων που θα προσληφθούν ως Ειδικοί Φρουροί: 1.500

Στο Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης. Διεθνής Ημέρα Μουσείων- «Μουσεία και τουρισμός». Το Λαογραφικό Μουσείο Ξάνθης σας προσκαλεί σε μια περιήγηση στη νεότερη ιστορία της πόλης μας με οδηγό τα εκθέματα του, αλλά και με έμφαση στις τουριστικές υποδομές και δυνατότητες της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα