Γενική

Η ατζέντα των επόμενων ημερών

Σάββατο 9 Μαΐου 2009
Σήμερα γιορτάζουν: ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΗΣΑΙΑΣ.

(10:00-13:00 και 19:00-21:00) Σχολεία Β/θμιας Εκττ/σης Ν. Ξάνθης Πάρκο Γήπεδο Α.Ο.Ξ «Έκθεση Παρουσίαση Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων»
Οι μαθητές των σχολείων μας, οι οποίοι με τον συντονισμό των καθηγητών τους, υλοποίησαν και φέτος προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, θα εκθέσουν δείγματα εργασιών τους σε πόστερ, αφίσες, φωτογραφικό και έντυπο υλικό, σε ειδικά ταμπλό, προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν την τοπική κοινωνία για το έργο τους. Η Υπεύθυνη Π.Ε. Ν. Ξάνθης Παρασκευή Γεοργαντά

(13:30) Πάρκο Γηπέδου Α.Ο.Ξ. Συναυλία «ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ» στην ΞΑΝΘΗ Τα πάνω κάτω έρχονται στη Ξάνθη!! Η Ξάνθη ετοιμάζεται για να υποδεχτεί τα ΚΓΓΡ1ΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ και να φιλοξενήσει τις μουσικές και τα τραγούδια που αγαπήσαμε από την εφτάχρονη πορεία του νεανικού συγκροτήματος

(17:00) Εκδήλωση Προσκόπων Ξάνθης στο Πάρκο Μεγάλου Αλεξάνδρου
με θέμα: «ANAKATA MAKATA -ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ».
(20:30) Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης Ιδιωτικά Σχολεία ΑΞΙΟΝ
Τα Ιδιωτικά Σχολεία ΑΞΙΟΝ διοργανώνουν ρεσιτάλ πιάνου με τον αξιόλογο νέο σολίστα Αλέξανδρο Σαρακενίδη σε έργα: Bach –Beethoven – Chopin – Debussy – Κωνσταντινίδη. Στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου θα λειτουργεί και ενημερωτική εκπαιδευτική παρουσίαση του “ΑΞΙΟΝ”

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Σήμερα γιορτάζουν: ΣΙΜΩΝΑΣ.

(12:00: 1 η παράσταση, 18:00: 2 η παράσταση) Στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
Θεατρική Παράσταση της Κάρμεν Ρουγγέρη «Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη.
Σαν παραμύθι) στα πλαίσια γιορτών νεολαίας.

(21.30)Στο σπίτι πολιτισμού ΦΕΞ. Μουσική Σκηνή. Το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης παρουσιάζει συναυλία της ορχήστρας του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009
Σήμερα γιορτάζουν: ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ, ΑΡΜΟΔΙΟΣ, ΜΕΘΟΔΙΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ.

(19:00) Ομιλία στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης με θέμα «Οι Γεωπολιτικές εξελίξεις στην Νοτιοανατολική Ευρώπη». Εισηγητές: Φαίδων Γιαγκόζης, Φάνης Μαλκίδης, Ιωάννης Μήτσιος.

Σχετικά Άρθρα