Γενική

Ο Ηλεκτρο- Λόγος

-Από 1 ης Ιουλίου η Ελλάδα «κόβει» το τσιγάρο σε δημόσιους χώρους. Πολύ έχουμε να γελάσουμε, είναι το μόνο βέβαιο! Από αντίδραση και μόνο όλοι με έναν… πάφο στο χέρι θα είναι. Σοβαρά τώρα πάνω από 20.000 ζωές χάνονται κάθε χρόνο στον βωμό του τσιγάρου στην Ελλάδα. Όχι τίποτα, έχουμε και υπογεννητικότητα.
– Πως περνάει έτσι ο καιρός ρε παιδί μου. Έβλεπα το Σαββατοκύριακο στο Discovery ότι συμπληρώθηκαν 23 χρόνια από το Τσέρνομπιλ. Με Τσέρνομπιλ ή χωρίς πάντως οι ισχυροί του κόσμου χαμένο το χουν. Έχουν μονίμως μία πυρηνική έκρηξη στον εγκέφαλο.
– Πετυχημένες λέει οι 100 πρώτες μέρες του Ομπάμα στην εξουσία και της… Ομπάμενας επίσης. Πήραν και το Ομπαμόσκυλο. Πάμε καλά; Ε άιντε να τα… χιλιάσουν.
– Απόδραση αλά Παλαιοκώστα στη Γαλλία. Κάναμε σχολή βρέ! Να ζητήσουμε… πνευματικά δικαιώματα! Δεν πάει καλά το σύστημα!
– Αποκεφάλισε την 10χρονη εγγονή του για να εξασφαλίσει καλή σοδειά αγρότης στην Ινδία. Το έχασες το μυαλό πατριώτηηηηη!!!
– Τον… έλουσε τον Μπερλουσκόνι η… Μπερλουσκόνενα. «Ξεδιάντροπα σκουπίδια για την ψυχαγωγία του αυτοκράτορα» χαρακτήρισε η Βερόνικα τις ξανθιές στάρλετ που επέλεξε ο Καβαλιέρε για το ευρωψηφοδέλτιό του. Γιατί μαντάμ αντιδράς; Μια χαρά είναι τα «κορίτσια». Έχουν όλα τα προσόντα!
– Δίχρονη φαινόμενο ευφυΐας. Την σήμερον ημέρα τα παιδιά είναι έξυπνα. Άμ μεγαλώσουν χαζεύουν από αυτά που ακούνε!
– Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην πλατεία των Σκοπίων. Εμ έμεινε άγαλμα ο στρατηλάτης απ αυτά που λένε οι Σκοπιανοί για την πάρτι του! Στην Ελλάδα πόσα αγάλματα του Μέγα Στρατηλάτη έχουμε;

Σχετικά Άρθρα