Γενική

…ταραΝΑΚΟΥνήματα

* Καλή τελευταία Μαγιάτικη εβδομάδα να έχουμε! Μας αποχαιρετάει ο τελευταίος ανοιξιάτικος μήνας και ήδη καταλάβαμε τι εστί καλοκαιράκι.
* Πώς τα περάσατε; Γεμίσατε τις μπαταρίες σας ή τις αδειάσατε;
* Πάντως αυτές τις μέρες σιχάθηκα να ακούω στην τηλεόραση τις λέξεις παπαγαλάκια και βαρβαρότητα. Η μεν πρώτη συνδέεται με την διαφήμιση της ΝΔ και η δεύτερη με την δήλωση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
* Μάλιστα αυτή η διαφήμιση ενέπνευσε και τους οπαδούς του κινήματος. Στις συγκεντρώσεις του Γιωργάκη ακούγεται το σύνθημα: «Το πε το πε ο παπαγάλος ότι στο Μαξίμου πάει άλλος»…
* Τσούζει αυτό. Καλά οι διαφημιστές δεν σκέφτηκαν την εφευρετικότητα του Έλληνα και δη του πρασινοφρουρού;
* Εμ το δίλημμα του Γιώργου στην Ξάνθη: Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Καλά μιλάμε έσπασε κόκαλα. Κόναν ο βάρβαρος ο Κωστάκης; Πού να ξαδειάσει από το playstation και τα dvd;
* Την ίδια στιγμή βλέπω οι οικολόγοι οι πράσινοι ότι έχουν πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις. Φτάνουν μέχρι και ποσοστό 8%. Ο Ακάλυπτος (βλέπε Αντώνης Καφετζόπουλος) λέτε να μπει στην Ευρωβουλή;
* Όσο για τους οικολόγους του Βεργή έκαναν πάλι την ατραξιόν τους. Μετέτρεψαν το Κολωνάκι σε στρούγκα. Αμόλησαν πρόβατα να αλωνίζουν και τον ΚΑΤΜΑΝ έκανε την θρυλική ομιλία του. Ο Δημοσθένης, ο Πρόεδρος του κόμματος μιλούσε με έναν υψηλόβαθμο της αστυνομίας στο τηλέφωνο και του έλεγε ότι εάν επέμβει η αστυνομία θα ξεβρακωθεί. Λες και έλεγε ότι θα πετάξει οκτώ χειροβομβίδες. Βγάλτα ρε Προεδράρα να δώσεις θέαμα στο λαό σου.
* Στα δικά μας τώρα. Πήγα στη συνέντευξη του Άκη Γεροντόπουλου, του βουλευτή της ΝΔ που παλιά είχε προσχωρήσει στην ΠΟΛΑΝ του Αντώνη Σαμαρά. Ε αυτός λοιπόν ορίστηκε σαν εποπτεύων του κόμματος στο νομό Ξάνθης. Θα τον παραλλήλιζα με τον Σάκη Ρουβά.
* Όχι για το σώμα, ούτε τις χορευτικές φιγούρες. Όχι καμία σχέση. Αλλά για την σιγουριά τους για την πρωτιά. Κύριε Γεροντόπουλε αυτά έλεγε και ο SAKIS και πήραμε την 7 η θέση στη Eurovision. Η ΝΔ αν χάσει βέβαια την 2 η θα πάρει αλλά την πρώτη αν δεν την πάρει (το πιο πιθανό) καταλαβαίνετε ότι θα πρέπει να βγείτε και να πείτε και εσείς σαν το SAKI «ρουφήξτε μου το αίμα έχω μπόλικο».
* Ήδη η αρνητική κριτική κατά της κυβέρνησης είναι μεγάλη και δεν φταίνε τα ΜΜΕ κ. Γιάννη Ιωαννίδη που σας άκουσα να το λέτε στο Mega προχθές αλλά γιατί αυτή είναι η αίσθηση του κόσμου.
* Υπάρχει πρόβλημα με τους γαλαζοαίματους. Τα περσινά ξινά σταφύλια του ΠΑΣΟΚ ξεχάστηκαν γιατί έτσι είναι η ζωή «Μέγα θαύμα 3 ημέρες». Τώρα κοιτάζουμε τα 5 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ.
* Τα σκάνδαλα ξεχνιούνται γιατί συνεχώς ξεφυτρώνουν άλλα. Όχι ότι στο ΠΑΣΟΚ είναι άμοιροι ευθυνών. Κάτι τέτοιο δεν το παράδεχονται ούτε οι ίδιοι.
* Από εκεί και έπειτα υπάρχει μια γενικότερη δυσαρέσκεια στους πολίτες. Για την ακρίβεια νιώθουν ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο. Τόσο χάλια.
* Αυτό δεν το λένε τα παπαγαλάκια. Το λένε και οι πέτρες.
* Η ελπίδα όμως πεθαίνει τελευταία. Δεν γίνεται. Κάτι θα αλλάξει σε αυτόν τον τόπο και θα δούμε την ζωή με άλλο μάτι.
* Λέτε τελικά να ψηφίσουμε ένα μικρό κόμμα και να το βγάλουμε πρώτο στις ευρωεκλογές; Ωραία ιδέα. Θα φάνε πολύ μεγάλη πατάτα οι μεγάλοι. Και δεν το τολμάμε;
* Θα πάρουν το μάθημα τους.
* Ακόμη το σκέφτεστε;

Σχετικά Άρθρα