Γενική

Ο ΗλεκτροΛόγος

Τα live της πόλης πάνε καλά μιας και ή «η φτώχεια θέλει καλοπέραση» ή «ξεπεράστηκε το ψυχολογικό πρόβλημα» που είχαν οι συμπολίτες μας! Όποια και αν είναι η σωστή απάντηση τις ημέρες του Πάσχα είναι αλήθεια ότι… παραξοδευτήκαμε αρκετά. Γεμάτα τα νυχτερινά κέντρα, οι καφετέριες, οι κάβες, ενώ η μαζική έξοδος προς τα χωριά και τις παραλίες έδειξε πόσο μπουχτισμένοι είμαστε από την καθημερινότητα. Και είπαμε ότι οι διακοπές του Πάσχα ήταν το Α ημίχρονο, διότι ακολουθεί και το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.
Αυτές τις μέρες είπαμε να είμαστε χαλαρά. Τις άγιες ημέρες του Πάσχα, φάγαμε, ήπιαμε, είδαμε αγαπημένα πρόσωπα. Τέλειωσε το εορταστικό ωράριο της αγοράς και ήδη πάλι ισχύει το θερινό.
Τελευταίες ημέρες ξεγνοιασιάς και για τους μαθητές και τους φοιτητές. Ιδιαίτερα για τους μαθητές, αν και τα φροντιστήρια δεν έλειψαν και αυτή την περίοδο, οι υποψήφιοι για ΑΕΙ και ΤΕΙ «το ριξαν λίγο έξω». Επιβαλλόταν και τώρα τα κεφάλια μέσα και διάβασμα.
Χθες γιόρτασαν οι Γιώργηδες και οι Γεωργίες χρόνια πολλά σε όλους. Σήμερα Παρασκευή πανηγυρίζουν οι ναοί της Ζωοδόχου Πηγής. (Τα ίδια).
Τέλος μας κατήγγειλαν ότι τα αγκάθια και τα χόρτα έφτασαν το μισό μέτρο σε πάρκα της Βιστονίδας. Οι αρμόδιοι, λόγω και των εορτών τού Πάσχα, γιατί δεν φρόντισαν για την καλαισθησία των χώρων αυτών; Συζητήθηκε ευρέως αυτές τις ημέρες.

Σχετικά Άρθρα