Γενική

Αγώνες ανωμάλου δρόμου στη Σταυρούπολη

Ο Δήμος Σταυρούπολης Ξάνθης, οργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά Αγώνες Ανωμάλου δρόμου με την επωνυμία « 3 ος Γύρος Σταυρούπολης», την Κυριακή 3 Μαΐου 2009 και ώρα 11 π.μ. με αφετηρία και τέρμα την Κεντρική Πλατεία της πόλης μας.
Σκοπός και στόχος των Αγώνων είναι η διάδοση του Αθλητισμού σε όλες τις ηλικίες και κυρίως στα νέα παιδιά, για τα οποία, επιδίωξη μας είναι να κρατήσουμε μακριά από τη μάστιγα των ναρκωτικών, αλλά και τις έξεις που πλήττουν το πνεύμα και φθείρουν το σώμα του ανθρώπου.
Το Σύνθημα μας είναι: «Ναι στη Ζωή και την Άθληση. ΟΧΙ στα Ναρκωτικά»
Οι δρομείς θα τρέξουν εντός της πόλεως και επί δημοσίας οδού, σε δύο αποστάσεις:
Α) Δρόμος 1000 μέτρων για μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου.
Β) Δρόμος 3000 μέτρων για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, άνδρες, γυναίκες, στρατιώτες και μαθητές της σχολής αστυφυλάκων.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του ΚΕΠ Σταυρούπολης 25420- 21010 εργάσιμες ώρες και στο 6937.270744.
Θα υπάρξουν δέκα κατηγορίες νικητών. Στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια. Στους δεύτερους και τρίτους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα ενώ σε όσους λάβουν μέρος και τερματίσουν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Η απονομή των επάθλων θα γίνει αμέσως μετά το πέρας των Αγώνων, από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του Νομού.
Πληροφορίες: κ Τάσο Κοντογιαννίδη, δημοσιογράφο τηλ: 6937.270744

Σχετικά Άρθρα