Γενική

Σκληρή κόντρα μέχρι τέλους

Η ΝΟΔΕ ΝΔ προτάσσει τα στήθη της για τον Αλέκο Κοντό κατά ΝΕ ΠΑΣΟΚ

Επίθεση στη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης εξαπέλυσε η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης υπερασπιζόμενη το έργο του πρ. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέκου Κοντού και στρεφόμενη κατά της εμπάθειας στον βουλευτή της ΝΔ του νομού μας, όπως ανέφερε ο ίδιος με επιστολή του στα ΜΜΕ.
Η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης απευθύνει μια σειρά ερωτημάτων στο τοπικό ΠΑΣΟΚ σχετικά με αγροτικά θέματα, θυμίζοντας την κίνηση που είχε γίνει επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ σε μπλόκα αγροτών, να σκάσουν δηλαδή τα λάστιχα των τρακτέρ.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΝΔ:
«Με έλλειψη σοβαρότητας και περίσσιο θράσος, η Νομαρχιακή επιτροπή του «ΔΗΘΕΝ» που εκπροσωπεί το χθες, που δυστυχώς για τον τόπο μας δεν έχει να επιδείξει ΤΙΠΟΤΑ, επιτίθεται κατά καιρούς και επιλεκτικά σε στελέχη μας.
Αν εξαιρέσουμε την περίεργη σιωπή σας και την ανυπαρξία σοβαρών προτάσεων για την ανάπτυξη του τόπου μας, θα πίστευε κανείς ότι πράγματι, το μόνο που σας έχει απομείνει να κάνετε είναι μικροπολιτική και εκ του ασφαλούς.
Αναρωτιόμαστε όλοι μας.
Επιθυμείτε να κλείσει το εργοστάσιο της Ζάχαρης όπως είχατε αποφασίσει τότε με τον Διοικητή της Αγροτικής Τράπεζας, ή να ευοδωθούν οι άοκνες και συνεχείς προσπάθειες του πρ. Υπουργού κ. Αλέξανδρου Κοντού προκειμένου να λειτουργήσει με οποιαδήποτε μορφή και να προσφέρει στον τόπο;
Επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί ή όχι το μεγάλο περιβαλλοντικό- αναπτυξιακό έργο που ήδη έχει δημοπρατηθεί και θα σώσει την περιοχή μας από την υφαλμύρωση και ερημοποίηση;
Διαφωνείτε ή όχι με την πολιτική των επιδοτήσεων, των δίκαιων αντικειμενικών εκτιμήσεων στον ΕΛΓΑ των αγροτών μας;
Διαφωνείτε ή όχι με την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών, την «άλλη γεωργία», τις νέες καλλιέργειες;
Δυστυχώς κανείς δεν γνωρίζει τι επιθυμείτε και σε τι διαφωνείτε.
Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι οι αγρότες της Ξάνθης μας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας συμφωνούν και επικροτούν την πολιτική του πρ. Υπουργού κ. Αλέξανδρου Κοντού, γι αυτό άλλωστε εδώ και πέντε χρόνια, δεν υπήρχαν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες όπως ψευδώς ισχυρίζεστε. Ούτε αναγκάστηκε κανείς, να καταφύγει στις γνώριμες πρακτικές σας, να τους σκάσει τα λάστιχα.
Δεν περιμένουμε βέβαια απαντήσεις από σας γιατί απλά δεν έχετε. Το μόνο που ξέρετε να κάνετε καλά και αυτό σας το αναγνωρίζουμε είναι το ΤΙΠΟΤΑ, το να λασπώνετε, το να απαξιώνετε και το να μηδενίζετε τα έργα όσων εργάζονται για το καλό του τόπου προκειμένου να μην φαίνεται η ανεπάρκειά σας».

Σχετικά Άρθρα