Γενική

Ραδιο…ΦΟΝΟ

Γράφει ο Νίκος Βιδάλης

Την Τρίτη το βράδυ στην εκπομπή του MEGA «Έρευνα», παρουσιάστηκε ένα άρθρο των «Financial Times» του Λονδίνου, το οποίο παρουσίαζε την Ελλάδα, ως τον «αδύναμο κρίκο» της ευρωζώνης.
Οι ομιλητές (Άγγλοι και Γερμανοί) έλεγαν ότι η Ελλάδα δεν κάνει προσπάθειες να βελτιώσει την οικονομία της και μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα (πολύ μικρή) να βγει από την ευρωζώνη, καταστρέφοντας και άλλες οικονομίες ευρωπαϊκών κρατών.
Η οικονομία της Ελλάδας τους πείραξε; Ο «κατσιβελομαχαλάς» που βάλανε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν τους πειράζει;
Μήπως τελικά τη φοβούνται την Ελλάδα; Τι να πούμε;…

Γεμάτα παγίδες είναι τα πεζοδρόμια σε διάφορα σημεία της Ξάνθης. Εκεί που περπατάς στο δρόμο, ξαφνικά σκοντάφτεις και «σκοτώνεσαι».
Χαρακτηριστική η φωτογραφία, η οποία δείχνει την αδιαφορία κάποιων, αδιαφορία, η οποία πολλές φορές γίνεται αιτία για ανεπιθύμητα αποτελέσματα.
Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται κάπου στο κέντρο της Ξάνθης και μάλιστα σε πεζοδρόμιο με αυξημένη κυκλοφορία πεζών και αποτελεί «δουλειά» ιδιώτη.

Έτοιμο θα είναι σε σύντομο διάστημα το ανακαινισμένο κτίριο του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, το οποίο ανακατασκευάστηκε από το δήμο. Το κτίριο στην κυριολεξία ξηλώθηκε και κατασκευάστηκε από την αρχή.
Ο σύλλογος είναι από τους παλιότερους στην πόλη μας, με πολλές εμφανίσεις τόσο στο εσωτερικό, όσο και εξωτερικό.
Το νέο κτίριο σαφώς θα είναι και μια νέα αρχή για το σύλλογο. Καλορίζικο να είναι!

Σχετικά Άρθρα