Γενική

Ο Ηλεκτρο- Λόγος

Τι μποϊκοτάζ στις καφετέριες και στον καφέ ρε παιδιά για το Σάββατο; Για ποιον ακριβό καφέ μιλάμε; Κόβεται ο καφές πατριώτη; Άμα κοπεί ο καφές θα κοπεί και η… μόστρα στις καφετέριες! Γίνονται αυτά στην Ελλάδα; Δεν γίνονται. Κάποιοι το ξέρουν και πληρώνουμε τον καφέ χρυσό. 2- 3 ευρώπουλα τι ψυχή έχουν μπροστά στο κόζι που κάνει ο Ξανθιώτης την φοιτήτρια στην «παραλία»;
Καλά τα μάθατε για το νέο τηλεπαιχνίδι θα απολύει εργαζόμενους στην Ολλανδία! Εδώ έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα ψάχνουμε κανά τηλεπαιχνίδι να βρίσκει δουλειές όχι να απολύει. Αυτό το… παιχνίδι το παίζουν με μεγάλη επιτυχία.
Ισχυρό άρωμα γυναίκας στην Ισθπανική Κυβέρνηση. Να σκάθει ο Μπερλουθκόνι.
Εμ βέβαια, ν αλλάξει ο νόμος για το Πανεπιστημιακό άσυλο. Έτσι που τα καταντήσανε τα Πανεπιστήμια είναι άσυλα… ανιάτων εγκληματιών, όχι όχι πλάκα κάνω «τα παιδιά» μην τα πειράξει κανένας. Αλήθεια στο εργατικό της Ξάνθης γιατί ακόμη γράφει ΜΠΑ ΓΟΥ ΔΟ!!! Δεν το έβαψε ο Παπαχρήστου; Ή τα αφήσανε τα συνθήματα καβάντζα για την επόμενη κατάληψη;
Τα παιδιά, τα παιδιά
τα φιλαράκια τα καλά
που γεμίζουνε τους τοίχους
με συνθήματα γραπτά!!!
Γεια σου Τσίπρα με το 17% σου!!!
Εβδομάδα των Παθών για τη Ζίμενς. Των παθών τους τον τάραχο περνάνε και αυτοί οι… κακόμοιροι. Είπαν να φάνε μία μιζούλα (πως το έλεγε ο Ανδρέας 500 εκατομμύρια;) και τους έφαγε.
Καλή Πάσχα και καλό Ανάσταση που λέει και ένας φίλος μου αλβανός. Και οι επιτάφιοι στην πλατεία Ελευθερίας για να μην ξεχνιόμαστε!!!

Σχετικά Άρθρα