fbpx
Γενική

Επίσκεψη του Νομάρχη Ξάνθης στην υπό κατασκευή επέκταση του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης

Ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης επισκέφθηκε το 4 ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης για να δει επιτόπου τις εργασίες κατασκευής ανεξάρτητου σχολικού κτιρίου ως επέκτασή του.
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη ισόγεια αυτόνομη σχολική μονάδα, συνολικής επιφάνειας περίπου 270τμ. Συγκεκριμένα το κτίριο, το οποίο κατασκευάζεται από τον ΟΣΚ, μετά από παλαιότερο προγραμματισμό μας, στην θέση των παλαιών WC του Σχολείου, τα οποία κατεδαφίστηκαν και θα κατασκευαστούν από την Νομαρχία σ άλλο σημείο, θα αποτελείται από τέσσερις (4) αίθουσες διδασκαλίας, ενώ θα διαθέτει δικό του λεβητοστάσιο και WC. Ο χρόνος περαίωσης του έργου υπολογίζεται, σε περίπου 1 μήνα από σήμερα.
Σχετικά ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γεώργιος Παυλίδης δήλωσε: «Η σχολική στέγη σε όλο τον Νομό Ξάνθης, με ποικίλες παρεμβάσεις και έργα, διαφόρου μεγέθους, αποτέλεσε και αποτελεί προτεραιότητά μας. Έχουν γίνει μεγάλα βήματα, που κάλυψαν τα ελλείμματα του παρελθόντος. Ευχαριστούμε το Υπουργείο Παιδείας και τον ΟΣΚ για όσα κατασκευάζουν στον τόπο μας».

Σχετικά Άρθρα