Γενική

Αρδευτικό και περιμετρικός δακτύλιος σε πρώτο πλάνο

Συνεδριάζει το Νομαρχιακό Συμβούλιο την Δευτέρα με 11 θέματα

Με 11 θέματα στην ημερήσια διάταξη του θα συνεδριάσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ξάνθης την Δευτέρα 6 Απριλίου 2009 και ώρα 19.00 μ,μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νομαρχίας Ξάνθης.
Τα θέματα της συνεδρίασης είναι:
Ενημέρωση για το περιβαλλοντικό έργο «Μεταφορά και διανομή νερού από τον ποταμό Νέστο στην πεδιάδα Ξάνθης για την αποκατάσταση των υπόγειων υδροφορέων». (Νομός Ξάνθης). Εισηγητής ο Νομάρχης Ξάνθης κος Γ. Παυλίδης.
Ενημέρωση για τον περιμετρικό οδικό δακτύλιο της πόλεως Ξάνθης. Εισηγητής ο Νομάρχης Ξάνθης κος Γ. Παυλίδης,
Ενημέρωση για το τεχνικό δελτίο για την υποβολή πρότασης στα πλαίσια επιχειρησιακού προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση» με τίτλο «Δημιουργία και λειτουργία ολοκληρωμένου Δικτύου απομακρυσμένης εξυπηρέτησης και παροχής φροντίδας ευπαθών ομάδων πληθυσμού (Κέντρο Τηλεπρόνοιας)». Εισηγητής ο Νομάρχης Ξάνθης κος Γ. Παυλίδης.
Σύσταση Οργανισμών Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού. Εισηγητής ο Πολεοδόμος Μηχανικός κ. Γ. Νάστος.
Κατάρτιση Προγράμματος Τόκων έτους 2009- 1 η τροποποίηση ετήσιου προγραμματισμού έτους 2009. Εισηγητής ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Σχεδιασμού και Προγραμματισμού κ. Δ. Πολυμένης.
Υποβολή προτάσεων για ίδρυση, προαγωγή, υποβιβασμό και κατάργηση Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής ο Αντινομάρχπς και Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας κος Χ. Δημαρχόπουλος.
Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2009 της εταιρίας τουριστικής προβολής και πολιτιστικής ανάπτυξης Ν. Ξάνθης. Εισηγήτρια η Αντινομάρχης κ. Ευτέρπη Στάντσιου.
Ανάθεση δικαιώματος υπογραφής επιταγών αρμοδιότητας Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών. Εισηγήτρια η αν. Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κα Αν. Κασάπη.
Ορισμός εκπροσώπου για την πρόσβαση στο e- Banking της EFG EUROBANK- Ergasias A.E. Εισηγήτρια η αν. Προϊσταμένη της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών κα Αν. Κασάπη.
Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Ετππτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο «Προσθήκη μονάδας σπορελαιουργείου» της «Εκκοκιστήρια- Κλωστήρια Βορείου Ελλάδος Α.Ε » στην περιοχή του οικισμού «Κουτσό» του Δ. Βιστωνίδας του Ν. Ξάνθης. Εισηγητής ο αναπληρωτής Προϊστάμενος του τμήματος Περιβάλλοντος κ. Β. Βλαχόπουλος.
Έγκριση επιχειρησιακών προγραμμάτων μερικής απασχόλησης. Εισηγήτρια η Προϊσταμένη Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών κα Π. Δερμενούδη.

Σχετικά Άρθρα