Γενική

Ενισχύθηκε ο τομέας καθαριότητας στο Δήμο Ξάνθης

Ορκωμοσία 14 δημοτικών υπαλλήλων- Αναλαμβάνουν καθήκοντα ως μόνιμοι

Σε μια λιτή τελετή στο δημαρχιακό μέγαρο Ξάνθης πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη, η ορκωμοσία δημοτικών υπαλλήλων στον τομέα της καθαριότητας. Πρόκειται για 14 συμβασιούχους εργαζομένους στην καθαριότητα του δήμου, οι οποίοι πλέον μονιμοποιήθηκαν. Η ορκωμοσία πραγματοποιήθηκε ενώπιον του δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, ο οποίος ανάγνωσε και τον όρκο. Στη συνέχεια ο δήμαρχος τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, ως μόνιμοι υπάλληλοι και τους εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου, σε οποιοδήποτε πρόβλημά τους.
Αντιδήμαρχος καθαριότητας: «Οι ανάγκες συνεχώς αυξάνονται»
Παρών στην εκδήλωση ήταν φυσικά και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθαριότητας Κωνσταντίνος Γιατζόγλου, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε στους υπαλλήλους καλή σταδιοδρομία, αλλά και ζήλο για αυτό που κάνουν. Ανέφερε, ότι για τους συγκεκριμένους έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, για να μονιμοποιηθούν, αφού οι διαδικαστικές ενέργειες, αλλά και τα «κολλήματα», ξεπεράστηκαν επιτυχώς. Το αποτέλεσμα, πάνω απ όλα ήταν η συμπλήρωση κάποιων κενών στις θέσεις εργασίας, γεγονός που ήταν πλέον απαραίτητο, αφού οι ανάγκες του δήμου συνεχώς αυξάνονται. Μιλώντας στην «XANTHINEWS» συγκεκριμένα δήλωσε: «Όσο ενισχύεται το ανθρώπινο δυναμικό στην καθαριότητα του δήμου, τόσο περισσότερη καθαριότητα θα επιφέρουν στην πόλη μας μέσα».
Ο κ. Γιατζόγλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αρμοδιότητες των υπαλλήλων, οι οποίες έχουν να κάνουν με την πλήρη απομάκρυνση των απορριμμάτων από τους κάδους, σε όποια σημεία και να βρίσκονται αυτά.
Εμείς με τη σειρά μας να τους ευχηθούμε καλή δουλειά.

Νίκος Βιδάλης

Σχετικά Άρθρα