Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν

Με 37,000 χιλιάδες ευρώ έφυγαν οι ληστές από το κατάστημα της Εμπορικής τράπεζας επί της οδού Μιχαήλ Καραολή στην Ξάνθη την Πέμπτη στις 2 και 15 περίπου, την ώρα δηλαδή που το κατάστημα ήταν ακόμη ανοιχτό και υπήρχε και συναλλασσόμενο κοινό. Οι ληστές με όπλα απείλησαν τους ταμίες και με μεγάλη ψυχραιμία διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού προς άγνωστη κατεύθυνση.
Αμέσως έμαθα, ήρθε η αστυνομία στον τόπο του συμβάντος αλλά τι να το κάνεις η ληστεία έγινε…Καλό τους Πάσχα…αλίμονο σε εμάς.

Την άλλη μέρα έμαθα ότι μια άλλη τράπεζα η Aspis Bank έκανε τεστ ετοιμότητας με το φόβο μια πιθανής ληστείας στο κατάστημά της…

Τώρα θα μου πείτε καλύτερα να ληστεύουν τράπεζες, πάρα σπίτια και απλούς πολίτες κυρίως ανυποψίαστους πολίτες που κοιμούνται στα κρεβάτια τους και τα υπάρχοντά τους κάνουν φτερά σε μια νύχτα.

Έμαθα επίσης πως η αστυνομία μας συνέλαβε έναν ληστή (που έχει απασχολήσει και άλλες φορές την αστυνομία) που μες στο διαμέρισμα του είχε της «Παναγιάς τα μάτια». Ένα διαμέρισμα κλεμμένα πράγματα!
Κάλεσε λοιπόν πολλούς παθόντες για να αναγνωρίσουν κλεμμένα είδη και πολλοί ήταν αυτοί που πήραν πίσω κινητά, χορτοκοπτικά, χρυσαφικά και αλλά.

Ένας φίλος την περασμένη εβδομάδα έπεσε θύμα του σεσημασμένου χάνοντας από το αυτοκίνητό του πολλά εργαλεία της δουλειά του, το ραδιοκασετόφωνο, έναν ασύρματο και τα χαρτιά του αυτοκινήτου μόλις πήγε στο χώρο έκθεσης των κλοπιμαίων για καλή του τύχη βρήκε το ραδιοκασετόφωνο, τον ασύρματο και τα χαρτιά του αυτοκινήτου, τα υπόλοιπα ακόμη αναζητούνται…

Καλή σας ημέρα, προσοχή στους ληστές…
Μαίρη Δαληκριάδου

Σχετικά Άρθρα