Γενική

Αναλγησία

Τελικά που οδεύει αυτή η χώρα η διάβρωση και η ακινησία όλων των λειτουργικών δομών του κράτους; Σε πλήρη αποχαύνωση.
Η αστυνομία μην ξέροντας τι να κάνει από την ανάλγητη πολιτική ηγεσία έχει κηρύξει μια ιδιόμορφη λευκή απεργία που αποβαίνει εις βάρος του πολίτη. Η πυροσβεστική με τους λιγοστούς εποχιακούς της πυροσβέστες, που διεκδικούν εδώ και χρόνια τα αυτονόητα, (κατάλληλο εξοπλισμό, επιδόματα κλπ) δεν μπορεί να αποδώσει αποτελεσματικά πάλι εις βάρος του πολίτη. Ο ελληνικός στρατός αντί να εξοπλίζεται με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ,προμηθεύεται με υποβρύχια που γέρνουν και ανάλογα από πού θα πάρουν μεγαλύτερες μίζες οι μεσάζοντες των υπουργείων.
Εφορείες ,ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, τοπική αυτοδιοίκηση, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, κλπ λειτουργούν με γνώμονα το ατομικό συμφέρον μερικών ολίγων που τα διαχειρίζονται.
Γιατί μάθαμε να λειτουργούμε ως Έλληνες παρακμιακά και διεφθαρμένα είναι τυχαίο λέτε;
Όταν ανέλαβε το κράτος ο Χαρίλαος Τρικούπης το 1882, αναδιοργάνωσε την Ελλάδα που μαστιζόταν και τότε από παρακμιακά φαινόμενα, υπήρχε όμως η θέλησης και αποφασιστικότητα αυτού του ηγέτη και των συνεργατών του για αναδιοργάνωση του κράτους.
Το μοναδικό πρόβλημα είναι το να τηρηθούν τα αυτονόητα σ αυτό το κράτος που λέγετε Ελλάδα, όλα λειτουργούν κάτω από ένα ιδιότυπο καθεστώς της «λογικής του παραλόγου», που είχε λεχθεί από τον μακαριστό Χριστόδουλο.

ΚΟΥΤΕΛΙΔΗΣ.Θ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

Σχετικά Άρθρα