Γενική

Όλα για όλα τα έπαιξαν οι ληστές

Ληστεία στην Εμπορική Τράπεζα της Μιχαήλ Καραολή χθες το μεσημέρι- Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού

Καθοριστική η ψυχραιμία του Διευθυντή της τραπέζης κ. Ταμαμίδη

Ληστεία μέρα μεσημέρι (14:15) σημειώθηκε χθες στην Εμπορική Τράπεζα στην οδό Μιχαήλ Καραολή. Οι δράστες εισήλθαν στην κεντρική τράπεζα φορώντας ο ένας κράνος και ο άλλος σκούφο, με μπλε μπουφάν και οι δύο και έχοντας μια τσάντα παραλλαγής κρατώντας πιστόλια και ζήτησαν από τους υπαλλήλους να δώσουν τα χρήματα από το ταμείο. Αμέσως μετά διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού.
Η ψύχραιμη παρέμβαση του Διευθυντή της τράπεζας κ. Ταμαμίδη ήταν καθοριστική και δεν σημειώθηκε τραυματισμός αλλά ούτε και κάποια εκτροπή της σοβαρής αυτής κατάστασης, που όπως φαίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί να πάρει άλλες διαστάσεις, αφού είναι πολλές οι αιματηρές ληστείες που σημειώνονται στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Μετά την διαφυγή των δραστών οι έντρομοι τραπεζικοί υπάλληλοι ήταν κλεισμένοι μέσα στο κατάστημα μαζί με τους αστυνομικούς της σήμανσης οι οποίοι έψαχναν για δακτυλικά αποτυπώματα άλλα έγινε και καταμέτρηση για να εξακριβωθεί ποιο ήταν το ποσό υπεξαίρεσαν οι δράστες. Οι 2 ληστές διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού και ακολούθησε από την τοπική αστυνομία ανθρωποκυνηγητό που όμως δεν απέδωσε.

Σχετικά Άρθρα