Γενική

Ποσειδώνας και Ξάνθη, έτοιμοι για τα Ε ΞΑΝΘΕΙΑ

Στην τελική ευθεία προετοιμασίας βρίσκονται τα Ε ΞΑΝΘΕΙΑ 2009, για τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ και την Ξάνθη. Η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχθεί περισσότερους από 1500 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, που θα συμμετέχουν με τον τρόπο τους σε μια μεγάλη αθλητική γιορτή.
Για 5 η συνεχή χρονιά το δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης γίνεται το κέντρο του Πανελλήνιου κολυμβητικού ενδιαφέροντος, με αθλητές υψηλού επιπέδου να αγωνίζονται και να προσπαθούν να δώσουν το στίγμα της ατομικής διάκρισης και της ευγενούς αθλητικής άμιλλας στην Ξάνθη.
Περισσότεροι από 45 εθελοντές- γονείς και μέλη- θα πλαισιώσουν με την βοήθειά τους την οργανωτική προσπάθεια του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Ξάνθης, ενώ πολλοί από αυτούς θα αναγκαστούν να «μετακομίσουν» κυριολεκτικά το συγκεκριμένο διήμερο στο κολυμβητήριο, για τις οργανωτικές ανάγκες της εκδήλωσης.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των συλλόγων αναμένεται να καταφτάσουν την τελευταία εβδομάδα, ενώ ήδη ζωηρό είναι το ενδιαφέρον για κρατήσεις ξενοδοχείων, εστιατορίων, καθώς και οργανωμένων ξεναγήσεων στην πόλη της Ξάνθης.

Σχετικά Άρθρα