Γενική

Είχαμε πρώτοι την απάντηση της εταιρίας για το θέμα των λαθραίων τσιγάρων

693 ιστοσελίδες αναφέρονται στο θέμα της ΣΕΚΑΠ και στις αποκαλύψεις του blog: nonews.news.blogspot.com. Αυτός ο μεγάλος θόρυβος που δημιουργήθηκε στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης πανελλαδικά, μας οδήγησε στο να ασχοληθούμε και εμείς με την υπόθεση.
Μάλιστα η διοίκηση της ΣΕΚΑΠ απέστειλε και επιστολή στον συντάκτη του αρχικού κειμένου με το παρακάτω περιεχόμενο:
«Προς [email protected], 24 Μάρτιος 2009 6:55 μμ, Θέμα ΣΕΚΑΠ. Απάντηση.
Κύριοι, Σε σχέση με την ανάρτηση στο…
Nonews- news.blogspot.com θέματος με τίτλο: ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ από την ΣΕΚΑΠ.!! και φωτογραφιών του κ. Αγγέλου και εμού, ως Προέδρου της ΣΕΚΑΠ, σας ενημερώνουμε ότι η ΣΕΚΑΠ ουδέποτε κατά την τελευταία πενταετία έκανε εξαγωγές τσιγάρων TRANSIT στη Βουλγαρία.
Γνωρίζουμε τα κέντρα από τα οποία εκπορεύονται οι συγκεκριμένες πληροφορίες και τους λόγους τους οποίους διοχετεύονται.
Σας γνωστοποιούμε δε, ότι εναντίον τους έχω προσφύγει στη Δικαιοσύνη.
Κατόπιν τούτου και χωρίς να επιθυμώ να ανοίξω ηλεκτρονική αλληλογραφία με κανέναν, παρακαλώ μαζί με την αυτονόητη επανόρθωση, να μην υιοθετείτε και προβάλλετε, με τόση ευκολία, κάθε συκοφαντική και δυσφημιστική πληροφορία, θίγοντας όχι μόνο τη ΣΕΚΑΠ, αλλά τιμές και υπολήψεις προσώπων.
Ο Πρόεδρος της ΣΕΚΑΠ Α.Ε- Νίκος Παππάς».
Φυσικά εμείς ως οφείλαμε, με το που «έσκασε» εκ νέου το θέμα της ΣΕΚΑΠ στα blogs και φυσικά λόγω του τεράστιου ενδιαφέροντος που έχει τοπικά, επικοινωνήσαμε με το μέλος της διοίκησης της εταιρίας κ. Γιώργο Κίτσο, ο οποίος μας μετέφερε την άποψη της εταιρίας ότι ΟΥΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στην ΣΕΚΑΠ και ότι δεν γίνονται εξαγωγές τσιγάρων στην Βουλγαρία. (Λειτουργήσαμε λοιπόν δημοσιογραφικά και αναδείξαμε ένα θέμα που φαίνεται ότι έχει περισσότερο πολιτικές προεκτάσεις παρά ποινικές ευθύνες).

Σχετικά Άρθρα