fbpx
Γενική

Έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες της Ξάνθης

Στο σημείο αυτό βέβαια αξίζει να ανα­φερθούμε πως εδώ και αρκετό καιρό είχαμε ζητήσει από τον Δήμαρχο Ξάνθης να απαλλάξει τον εαυτό του αλλά και όλους εμάς από ανθρώπους που τον εκθέτουν, προκαλώντας του βέβαια αγανάκτηση σε τέτοιο βαθμό που να επικοινωνήσει και τηλεφωνικά μαζί μας για να μας δώσει τα συγχαρητήρια που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, άσχετα αν ακόμα και σήμερα αυτό τον στενοχωρεί. Θα πρέπει να κα­τανοήσεις αγαπητέ Δήμαρχε Ξάνθης πως έχεις και εσύ με­ρίδιο ευθύνης στα όσα στραβά ή και ανάποδα αν προτιμάς κά­νουν οι συνεργάτες σου γιατι πολύ απλά εσύ τους επέλεξες και εσύ τους ανέχεσαι ακόμα. Κλείνοντας τα σημερινά μου σχόλια και αυτό το θέμα, θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω τον φίλο και συνάδελφο Π. Παπαδόπουλο πως είναι δυνατόν για το θέμα αυτό να επιτίθεται στον Χρίστο Πούλιο επειδή ο Μ. Τσέπελης εκθέτει τον Δήμαρχο Ξάνθης και όχι στον Δήμαρχο Ξάνθης που ανέχεται τα βαρίδια που βρήκε από τον συγχωρεμένο Φ. Αμοιρίδη, γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάμε φίλε Πάνο πως ο Μ. Τσέπελης βγάζει με τις ψήφους του Δήμαρχο τον αγαπητό μας Μιχάλη Στυλιανίδη και όχι τον Χ. Πούλιο.·”
Φωνή της Ξάνθης

Πάντως το πλέον ακατάλληλο νερό βρίσκεται στην Κοινότητα Θερμών, α­φού η καταλληλότητα του αγγίζει μό­λις και μετά βίας το 19%… Εδώ σίγου-ρα θα πρέπει η Νομαρχία και κυρίως ο Νομάρχης Ξάνθης, να στρέψει όλο το ενδιαφέρον του σε εκείνη την πε­ριοχή γιατί τα νούμερα, που μιλάνε από μόνα τους, μας λένε ότι οι κάτοι­κοι που πίνουν νερό από τις βρύσες της κοινότητας Θερμών κινδυνεύουν.
Αδέσμευτη

Στον… Λυρατζη!
Απίστευτο κι όμως αληθινό. Το άκουγα και δεν το πίστευα… -Ξέρετε λοιπόν που «ποντάρει» ο Βασίλης Τσολακίδης και γιατί πιστεύει ότι μπορεί να «κερδίσει» τον νυν Δήμαρχο Βιστωνίδας Νίκο Ζλάτκο στις επόμενες εκλογές; Μα στον… Πασχάλη Λυρατζη! -Άκουσα λοιπόν από στενούς συνεργάτες του πρώην Δημάρχου να «διαδίδουν» ότι «στις δημοτικές εκλογές του 2010 θα κατέβει και τρίτος συνδυασμός από τη Νέα Δημοκρατία κόντρα στον… Ζλάτκο με υποψήφιο Δήμαρχο τον… Πασχάλη Λυρατζη»!!! Το άκουσα και αφού μειδίασα αρκετά… περιμένω να δω και την αντίδραση του Πασχάλη… Τελικά που θα «πρωτοκατέβει»; Υποψήφιος Νομάρχης, υποψήφιος
βουλευτής, ή υποψήφιος Δήμαρχος Βιστωνίδας;
Μαχητής

Φουλάρει τις μηχανές του το ΠΑΣΟΚ… … προκειμένου να είναι έτοιμο δια παν εκλογικό ενδεχόμενο, είτε ευ-ρωβουλευτικό είτε εθνικών εκλογών. Έτσι αρχίζει η συγκρότηση νομαρχι­ακών επιτροπών εκλογικού αγώνα. Γι αυτό το λόγο έρχεται στην Ξάνθη την προσεχή Κυριακή (11 το πρωί στο ξενοδοχείο «Ορφέας»), κλιμά­κιο αποτελούμενο από τον Μάρκο Μπόλαρη, τη Βάσω Τσιμπίδα, τον Αθανασιάδη Αλέκο (βουλευτής Κο­ζάνης) και τον κ. Ανγελούση που αποτελούν την επιτροπή εκλογικού πνώνα στην περιφέρεια μας.
Εμπρός

Εκλογικός πυρετός στους πράσινους συντρόφους…Απραξία στους γαλάζιους! Οι μηχανές του ΠΑΣΟΚ πήραν φωτιά και πριν την επίσκεψη Ραγκούση, καταφθάνει στην Ξάνθη κλιμάκιο από την «Χαριλάου Τρικούπη», ώστε σε συνεργασία με την τοπική Νομαρχιακή, να συγκροτή­σουν την νομαρχιακή επιτροπή εκλογικού αγώνα. Την Κυριακή στις 11 το πρωί σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου, οι Μπόλαρης, Τσιμπίδα, Αθανασιάδης και Αγγελούδης θα καταστρώ­σουν μαζί με τον Αχιλλέα Τσαρτσάρα και το επιτελείο του, την λίστα του εκλογικού αγώνα, ε­νώ καπάκι θα ακολουθήσει και η επίσκεψη του Γραμματέα της Κ.Ε… Όσο για την ΝΔ; Απ’ ότι φαίνεται… παραδίδεται άνευ όρων και αυτό μας βάζει σε πολλές και δη «πονηρές» σκέψεις, τόσο σε επίπεδο «Ρηγίλλης», όσο και σε επίπεδο «Μ. Βόγδου»…
Θράκη

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανάπλασης και διάνοιξης της Οδού Σταθμού από το ύψος της Πλατείας Μπαλτατζή μέχρι και την όδο Σμύρνης. Πρόκειται για το έργο της Διάνοιξης-Διαμόρφωσης της οδού Σταθμού, προυπολογισμού 230.000 Ευρώ. Με την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου , όλη η περιοχή που περικλείεται από την Κεντρική πλατεία, την πλα­τεία Μπαλτατζή και τις οδούς Καραολή, Μπρωκού-μη και 28ης Οκτωβρίου θα έχει διαμορφωθεί πλήρως. Έχουν προηγηθεί οι πεζοδρομήσεις των οδών Δαγακλή και Ελπίδος καθώς και οι διαμόρφωση της Οδού Τσιμική. Σε συνδυασμό με τα έρ­γα της ενοποίησης των πλα­τειών υπολογίζεται ότι όλο το εμπορικό κέντρο θα έχει λάβει σύντομα νέα μορφή.
Αγώνας

Σχετικά Άρθρα