Γενική

Η βράβευση του Βίκτωρ Αγκάλι

Πραγματοποιήθηκε η βράβευση του καλύτερου γκολ της 26 ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League που ως γνωστόν είχε νικητή τον Βίκτωρ Αγκάλι. Ο Νιγηριανός επιθετικός της SKODA ΞΑΝΘΗ στο 80 ο λεπτό της συνάντησης με όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη χαρίζοντας στην ομάδα του 3 πολύτιμους βαθμούς.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο 6 ο Γυμνάσιο Ξάνθης από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ξάνθης Κο Πυλαρινό που απένειμε το βαρύτιμο έπαθλο στον ποδοσφαιριστή με την φανέλα Νο 22.
Ο Κος Πυλαρινός στο πλαίσιο της βράβευσης του Βίκτωρ Αγκάλι, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του σχολείου, δήλωσε: «Πράγματι ήταν ένα υπέροχο γκολ το οποίο το χειροκρότησε όλη η Ελλάδα και αυτό φάνηκε από τους ψήφους που συγκέντρωσε. Εύχομαι στον Αγκάλι και στην οικογένεια του να έχουν υγεία και κάθε επιτυχία. Η SKODA ΞΑΝΘΗ, πέρα από την συμμετοχή της στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, έχει δείξει πολλές φορές και το κοινωνικό της πρόσωπο με διάφορες εκδηλώσεις οι οποίες βοηθούν όλη την περιοχή. Ευχαριστούμε την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας για τις επισκέψεις που πραγματοποιεί σε σχολεία όλου του Νομού και θα πρέπει όλοι μας μικροί και μεγάλοι να στηρίξουμε τις προσπάθειες που καταβάλει».
Ο Βίκτωρ Αγκάλι με την σειρά του τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα να με βραβεύουν για το γκολ που σημείωσα εναντίον του Άρη με το οποίο κέρδισε η ομάδα μου. Μεγαλύτερη χαρά νοιώθω βέβαια που πάνω από 400 άτομα βρίσκονται εδώ και χειροκροτούν τις προσπάθειες όλη της ομάδας και το μόνο που μπορώ να τους πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι μια στιγμή που θα την θυμάμαι για πάντα. Το γκολ είναι ένα από τα καλύτερα που έχω σημειώσει στην καριέρα μου. Παράλληλα διατηρήσαμε τις ελπίδες μας για την είσοδο στα play οff και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος.
Υπάρχουν άλλα 4 παιχνίδια και όλα μπορούν να γίνουν. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου, έχουμε 3 παιχνίδια στην έδρα μας και τα πράγματα μοιάζουν να είναι θετικά για μας. Πρέπει όμως να παλέψουμε κάθε λεπτό και να αφήσουμε όλες τις δυνάμεις μας μέσα στο γήπεδο. Κανείς δεν είναι εύκολος ή δύσκολος αντίπαλος. Από μας εξαρτάται αν θα νικήσουμε ή όχι».
Τέλος ο Team Manager της SKODA ΞΑΝΘΗ Κος Κασναφέρης, δήλωσε: «Ευχαριστώ τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές για την θερμή υποδοχή που μας επεφύλαξαν. Για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο ώστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θέλω για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσω την Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και όλους όσους μας βοηθάνε καθημερινά. Ο Βίκτωρ είναι επαγγελματίας και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που ξεκινάνε τώρα την σταδιοδρομία τους στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι να έχει πάντα την υγεία του».

Σχετικά Άρθρα