Γενική

Έγραψε ο τοπικός τύπος της Ξάνθης

Τον κάλεσε τον γνωστό Μανώλη Τσέπελη ο Δήμαρχος Ξάνθης και του ‘βαλε τις «φωνές· και νια τις καντίνες, αλλά και γιατί κινούμενος στο «σκότος» και παρά τις δημόσιες καταγγελίες της πρώην κυρίας Ελένης Ανδρικοπούλου, απέκρυπτε ότι «αυτός τελικά ήταν και είναι ο αφανής μεγαλομέτοχος του Ellsso Hotel»… μέχρι που μια πρωία εμφανίστηκε, χαμογελαστός ο «boss» της επιχείρησης! Δεν ξέρω πως αντέδρασε ο Μανώλης, αλλά ξέρω ότι ο Λάκης όταν τα «παίρνει», δεν αφήνει τίποτα… όρθιο και οι φωνές του ακούγονταν και στο δρόμο ακόμη! •Βγες και πες το δημόσια ότι είσαι συνέταιρος στο ξενια, του είπε ο Δήμαρχος… αλλά μέχρι στιγμής, «σιγή ιχθύος» από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ που ο πλουτισμός του πράγματι από την ημέρα που ανακατεύτηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μας κάνει όλους να τον… ζηλεύουμε, για το χρήμα που απόκτησε.
Μαχητής

Η κυβέρνηση Σημίτη τα είχε απαγορεύσει τελείως τα «φρουτακια» σε καφενεία, λέσχες και αλλού εκτός από τα καζίνα. Σήμερα με εντολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης επανέρχονται ελεύθερα παντού. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα κλάψουν και πάλι μανούλες! Θα χαθούν πολλά χρήματα από διάφορους παίκτες που θα κερδίσουν οι εκμεταλλευτές των μηχανών…
Εμπρός

Μπορεί να αισιοδοξούμε για τα καιρικά φαινόμενα ότι κάποια στιγμή θα έχουν ένα τέλος, δεν ξέρω όμως εάν η ίδια αισιοδοξία μπορεί να ισχύει και για τα οικονομικά φαινόμενα που διαδραματίζονται αυτό τον καιρό, κάνοντας τον μέσο Έλληνα να έχει χάσει το μυαλό του. Καθημερινά ακούμε ότι οι ακάλυπτες επιταγές πληθαίνουν στην αγορά, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και ως συνήθως, τα σπασμένα καλούνται να πληρώσουν πάντοτε οι χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι. Με απλά λόγια, όπως λέει και ο λαός μας, «τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα»! !
Αδέσμευτη

Καλή εβδομάδα σε όλους καινά σας ενημερώσω ότι ήρθαν τα χελιδόνια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μύρισε άνοιξη. Η αναγέννηση της φύσης και η μυρουδιά του αέρα που είναι γεμάτη αρώματα δημιουργούν συναισθήματα ευφορίας και αγαλλίασης της ψυχής.
Και πριν ξεκινήσω την παρουσίαση του σημερινού θέματος, θα ήθελα να προειδοποιήσω τους άνδρες αναγνώστες: Απαγορεύεται αυστηρώς η ανάγνοκτη της σημερινής μου στήλης από τους μισογύνηδες.
Σήμερα θα απευθυνθώ στον γυναικείο πληθυσμό της πόλης μας και θα ήθελα να τις ρωτήσω αν είναι ευχαριστημένες από το ποσοστό γυναικών που κατέχει θέσεις εξουσίας στην χώρα μας και στο τόπο μας. Τα γνωρίζετε ποια είναι αυτά τα ποσοστά. Έψαξα λοιπόν και τα αποτελέσματα της έρευνας είναι απογοητευτικά. Στη Βουλή, σε σύνολο 300 Βουλευτών, υπάρχουν μόνο 48 γυναίκες βουλευτές, δηλαδή ποσοστό 16%. Από τις 50 Νομαρχίες της χώρας μόνο 2 έχουν Νομάρχη γυναίκα (ποσοστό 4%).
Τόλμη

Τρίτη Παρασκευή των Χαιρετισμών αύριο και η πόλη ακόμη είναι στολισμένη με… καρναβαλικά! Εκτός του ότι είναι άστοχη και άκαιρη η διακόσμηση, προσβάλει συγχρόνως και την θρησκευτική περίοδο που διανύουμε. Δεν ξέρω ποια η άποψη της Μητρόπολης, αλλά σίγουρα προσβάλει το θρησκευτικό συναίσθημα αυτή η εικόνα. Η αμεσότητα του υπήρξε στην αλλαγή των Χριστουγεννιάτικων και στην αντικατάσταση τους μετά καρναβαλικά, θα μπορούσε να υπάρξει και την πρώτη εβδομάδα της Σαρακοστής. Γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο; Θα περιμένουμε φυσικά από αύριο να ξεκινήσουν οι
εργασίες…
Θράκη

Ύπουλο παιχνίδι επιδιώκουν να παίξουν ορισμένοι στον Θωμά Μίχογλου ενόψει των εκλογών του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, ξεχνώντας επιλεκτικά ότι ο Θωμάς που και σήμερα είναι Πρόεδρος στον εν λόγω Σύνδεσμο, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να φθάσει τον Σύνδεσμο σε αυτά τα υψηλά επίπεδα που βρίσκεται σήμερα, αφού απαριθμεί μέχρι τώρα πληθώρα εκδηλώσεων οι οποίες έγιναν γνωστές σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Φωνή της Ξάνθης

Κλιμάκιο του Υπουργεί­ου Απασχόλησης με επικεφαλής την υφυπουργό Σο-φία Καλλαντζάκου αναμένεται να καταφτάσει στην Ξάνθη. Η ακριβής ημερομηνία βέβαια παραμένει ένα ερώτημα, καθώς έχει αρκετές φορές αλλάξει. Τώρα αν θα είναι πριν την 25η Μαρτίου ή μετά δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Πάντως εκείνο που έχει καθοριστεί είναι η σύνθεση του κλιμακίου. 0α είναι πολυπληθές, καθώς την αρμόδια Υφυπουργό Απασχόλησης Σοφία Καλλαντζάκου, θα συνοδεύουν ο Διοικητής του ΟΑΕΔ, κ. Βερναδάκης, και οι επικέφαλης της Εργατικής Εστίας και του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας –ΟΕΚ.
Αγώνας

Σχετικά Άρθρα