Γενική

Πλασάρουν αιθέρα ως άρωμα για να κλέβουν

Επιτήδειοι οι οποίοι πλασάρουν αιθέρα ως άρωμα για να ακινητοποιούν τα θύματα τους και να προβαίνουν σε κλοπές κυκλοφορούν, σύμφωνα με μήνυμα που μας ήρθε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ας έχετε υπόψη σας αυτήν την είδηση γιατί τελικά μόνο με την αυτοπροστασία μπορούμε να σωθούμε…
Ας δούμε τι αναφέρει το μήνυμα:
«Ο κόσμος μας μοιάζει να τρελαίνεται μέρα με τη μέρα… Βόμβες στα ταχυδρομικά κουτιά και τρελοί σε parking με αρώματα.
Να είσαστε προσεκτικοί. Με πλησίασαν χθες το απόγευμα, περίπου στις 15:30, σε parking Super Market κοντά στο Πανεπιστήμιο δύο άντρες και με ρώτησαν τι άρωμα φορούσα.
Τότε με ρώτησαν εάν θα ήθελα να μου δειγματίσουν μερικά περίφημα αρώματα που ήταν πρόθυμοι να μου πουλήσουν σε πολύ λογική τιμή. Πιθανότατα να είχα συμφωνήσει εάν δεν είχα λάβει ένα email μερικές εβδομάδες πιο πριν με την προειδοποίηση:
«Θέλεις να μυρίσεις αυτό το ωραίο άρωμα;» Ο άντρας συνέχισε να στέκεται ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και φαντάζομαι ότι περίμενε και κάποιον άλλον να «χτυπήσει».
Σταμάτησα μία κυρία που πήγαινε προς το μέρος τους, τους έδειξα και της είπα ότι μου είχαν στείλει ένα email στη δουλειά σχετικά με κάποιον που σε πλησιάζει σε ταχυδρομεία και σε parking και σε ρωτάει αν ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ που πουλάνε σε πολύ φθηνή τιμή. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΕΡΑΣ. Όταν σκύψεις να το μυρίσεις λιποθυμάς. Θα σου πάρουν το πορτοφόλι, όλα τα τιμαλφή και ποιος ξέρει τι άλλο. Αν δεν ήταν αυτό το email, πιθανότατα θα είχα μυρίσει το «άρωμα». Αλλά, ευτυχώς στην γενναιοδωρία ενός φίλου, γλίτωσα οτιδήποτε μπορεί να μου τύχαινε. Ήθελα να κάνω το ίδιο και για σένα».

Σχετικά Άρθρα