Γενική

Τουρκική αντιπροσωπεία στο ΥΜΑΘ

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης κ. Λουκάς Ανανίκας, εκπροσωπώντας τον Υπουργό κ. Σταύρο Καλαφάτη, υποδέχθηκε στο γραφείο του Τουρκική αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από εκπροσώπους του Τεχνολογικού Πάρκου TUBITAK στο Μαρμαρά και του Οργανισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων KOSGEB της Τουρκίας. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Α. κ. Ιάκωβος Βασάλος.
Η επίσκεψη της Τουρκικής αντιπροσωπείας είναι στο πλαίσιο της προώθησης συνεργασίας, μεταξύ δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων των δύο χωρών σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης σε συνεργασία με την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και τη στήριξη του Γενικού Προξένου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κ. Hakan Abaci.
Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Θεσσαλονίκη, η Τουρκική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, όπου είχαν επαφές με επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης. Αύριο θα επισκεφθούν Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, την Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης και τις Θερμοκοιτίδες THERMI και i4G.

Σχετικά Άρθρα