Γενική

Καλή σας ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν

Χτες Παρασκευή και 13.

Να ξεκινήσω με την ημερίδα εκδήλωση που έγινε 8 του Μάρτη στην Κομοτηνή όπου ο Περιφερειάρχης βράβευσε εθελοντικούς συλλόγους αιμοδοτών μεταξύ των οποίων είναι και ο Ξανθιώτικος σύλλογος «Η Αγάπη». Σαν «κίνηση» την βρήκα πάρα πολύ καλή και περιμένουμε και συνέχεια δηλαδή η περιφέρεια να είναι κοντά σε αυτούς τους συλλόγους και να τους στηρίζει κάθε φορά που θα χρειαστεί.

Μερικές φορές αξίζει να γράφεται γιατί αξίζει. Η φαρμακοποιός από την Σταυρούπολη κ. Σημέλα Καλλιαντοπούλου δώρισε στα 200 μέλη του ΚΑΠΗ Σταυρούπολης μια πολυθρόνα μασάζ για να μπορούν να κάνουν χρήση όποτε θέλουν οι ηλικιωμένοι. Πράξη που θα πρέπει και άλλοι πολίτες να την μιμηθούν.

Απειλητικά μηνύματα στον Clinton

Και να κλείσουμε με ένα πολιτικό παλιό ανέκδοτο:

Μία χειμωνιάτικη μέρα και ενώ τα πάντα είναι καλυμμένα από χιόνι, ο Clinton κάνει την καθιερωμένη του βόλτα στον κήπο του Λευκού Οίκου. Σε κάποια στιγμή, βλέπει στο χιόνι τη φράση «The president must DIE»!!!, γραμμένη με ούρα.
Έξαλλος, τρέχει γρήγορα στους υπεύθυνους ασφαλείας του Λευκού Οίκου και τους τα σέρνει.
– Κάποιος έγραψε με τα ούρα του στο χιόνι ένα απειλητικό μήνυμα για μένα. Το κάθαρμα στεκόταν στη βεράντα του Λευκού Οίκου όταν το «έγραφε», και κανείς σας δεν πήρε μυρωδιά; Πού στο διάολο ήσασταν:
– Οι υπεύθυνοι ασφαλείας αμίλητοι, κοιτούσαν το πάτωμα ντροπιασμένοι. Φανερά θυμωμένος ο Clinton, υψώνει τη φωνή του και λέει.
– Τι κάθεστε λοιπόν. Πηγαίνετε ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ να βρείτε ποιος το έκανε. Θέλω την απάντηση μέχρι το βράδυ.
Όλο το προσωπικό, φεύγει άμεσα και αρχίζει τις έρευνες. Το ίδιο βράδυ, o αρχηγός του τμήματος ασφαλείας πηγαίνει στο Οβάλ γραφείο για να δώσει αναφορά στον Clinton. Τον πλησιάζει και του λέει:
– Λοιπόν κύριε Clinton, έχω άσχημα νέα και πολύ άσχημα νέα. Ποια θέλετε να ακούσετε πρώτα;
– Πες μου πρώτα τα άσχημα.
– Πήραμε δείγμα από τα ούρα και τα εξετάσαμε. Από ότι φαίνεται το δείγμα ανήκει στον Al Gore.
– Ω Θεέ μου.. νιώθω τόσο.. τόσο προδομένος.. δεν είναι δυνατόν.. ο ίδιος ο Διευθύνων σύμβουλός μου… Σκατά… και ποια είναι τα πολύ άσχημα νέα;
– Ο γραφικός χαρακτήρας είναι της Hillary…

Καλή σας Ημέρα, τα λέμε!
Μαίρη Δαληκριάδου

Σχετικά Άρθρα