Γενική

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ του Δημάρχου Ξάνθης

Με το πέρας των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών- Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2009, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μιχαήλ Στυλιανίδης και ο Πρόεδρος της ΔΕΑΞ, Εμμανουήλ Φανουράκης, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια, σε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή οργάνωση του θεσμού.
Ιδιαίτερα, τα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων, το Νομάρχη Ξάνθης και τις υπηρεσίες της Νομαρχίας Ξάνθης, τον Γ.Γ της Περιφέρειας ΑΜ- Θ, το Τμήμα Tροχαίας Ξάνθης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, το Στρατηγό και το Δ Σ.Σ, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό- Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών, την ΔΕΗ Ξάνθης και τα τοπικά Μ.Μ.Ε., που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την αρτιότερη και επιτυχή οργάνωση των εν λόγω γιορτών.
Τονίζουν δε την έντονη συμμετοχή και παρουσία όχι μόνο των συντοπιτών μας αλλά και των δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών στις εκδηλώσεις και τους ευχαριστούν γι αυτό.
Επίσης συγχαίρουν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Α.Ξ, όλους τους εργαζομένους σε αυτή, καθώς και όλους τους εργαζομένους στις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης για την επιτυχή οργάνωση του θεσμού.
Τέλος ευχαριστούν τους χορηγούς των εκδηλώσεων: ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Α.Ε., ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, HOTEL CASINO XANTHI, ΟΠΑΠ Α.Ε., ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΘΡΑΚΗΣ, ΣΕΚΑΠ Α.Ε. και ΡΟΔΟΠΗ Α.Ε.
Είναι πεπεισμένοι δε, ότι όλοι μαζί θα προχωρήσουμε και στο μέλλον, έτσι ώστε ο θεσμός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Σχετικά Άρθρα