Γενική

Ας γελάσουμε λίγο

Κολύμπι και στο πρόσωπο

Μια φορά ένας τύπος καθόταν σε ένα μπαρ.
Εκεί που καθότανε και έπινε το ποτό του μπαίνει μια γκόμενα με φοβερό κορμί!!! Τρελάθηκε!!!
Πάει δίπλα της να της μιλήσει, γυρνάει αυτή το κεφάλι της και τότε ο τύπος τρελαίνεται, η γκόμενα είχε απίστευτο κορμί αλλά η φάτσα της ήταν αίσχος…
Οπότε την ρωτάει:
– Που το έφτιαξες αυτό το κορμί κούκλα μου;
– Στο κολυμβητήριο, απαντάει αυτή…
– Και το κεφαλάκι; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα;;;;

Εκτίμηση ακριβείας

Στον πόλεμο, λέει ο στρατηγός στον πιο ικανό του ανιχνευτή να δει πόσοι είναι οι εχθροί. Φεύγει ο ανιχνευτής και μετά από δύο μέρες επιστρέφει με την αναφορά.
– Πόσοι ήταν; Τους μέτρησες;
– Ναι. Είναι 504.
– 504; Τι λες βρε θηρίο! Και πώς είσαι τόσο σίγουρος;
– Ε, είναι τέσσερις μπροστά και καμιά πεντακοσαριά από πίσω.

Μαθήματα στο γατάκι

Μία παγωμένη νύχτα του Γενάρη, ο γάτος αποφασίζει ότι ο γιος του έχει φτάσει πλέον σε μια ηλικία όπου θα πρέπει να μάθει τι παίζεται με τις γυναίκες. Έτσι φωνάζει το γατάκι και του λέει:
– Γιε μου, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα. Σήμερα θα σου μάθω πως να μαμάς!
Χαρά το γατάκι, το οποίο δεν πολυκατάλαβε, αλλά μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του γάτου πατέρα του. Το πιάνει λοιπόν και βγαίνουν έξω στα κεραμίδια.
– Τώρα πρόσεχε καλά, λέει ο πατέρας, θα κάνεις ότι κάνω, εντάξει;
– Εντάξει πατέρα, λέει το γατάκι.
Αρχίζει λοιπόν ο γάτος να νιαουρίζει μεστά και πονεμένα, φωνάζοντας όποια γάτα τύχαινε να βρίσκεται στην περιοχή. Αμέσως μετά το γατάκι, με την ψιλή φωνή προσπαθεί να μιμηθεί τον πατέρα του. Του κάκου όμως, το κρύο είναι τσουχτερό και καμία γάτα με σώας τας φρένας δεν έχει ξεμυτίσει.
Έτσι λοιπόν, ο γάτος ξαναδοκιμάζει την τύχη του.. νιαουρίζει και πάλι, ακόμα πιο δακρύβρεχτα.. από πίσω το γατάκι προσπαθεί να μιμηθεί και πάλι τον πατέρα του. Για μια ακόμα φορά όμως, καμία γάτα δεν εμφανίζεται.
Ο πατέρας πεισμώνει, και αρχίζει να νιαουρίζει συνεχώς, ενώ το γατάκι με δυσκολία προσπαθεί να μιμηθεί την χροιά του νιαουρίσματος του πατέρα του. Αφού έχει περάσει ένα τέταρτο συνεχούς νιαουρίσματος, το γατάκι σκουντάει τον πατέρα του στην πλάτη και του λέει..
– Ρε πατέρα, αρκετά μαμήσαμε… δεν πάμε τώρα μέσα γιατί έχω ξεπαγιάσει;

Σχετικά Άρθρα