Γενική

Το ντέρμπι της Θράκης

Μπορεί στην τελευταία αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολη η εικόνα που παρουσίασε ο Πανθρακικός να μην ικανοποίησε τους φιλάθλους του, ωστόσο άπαντες έχουν αφήσει ήδη πίσω τους το συγκεκριμένο παιχνίδι μια και την επόμενη αγωνιστική έρχεται το τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Ξάνθη. Με τη συμπλήρωση 24 αγωνιστικών οι δύο ομάδες μοιράζονται την έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 29 βαθμούς, γεγονός το οποίο τους προσθέτει, εκτός από το κίνητρο του γοήτρου, ένα επιπλέον προκειμένου να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Ξάνθη. Στο πλευρό των παικτών αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι και πρόκειται να ταξιδέψουν είτε οργανωμένα είτε με τα αυτοκίνητά τους από την Κομοτηνή.
Ο Βέλγος προπονητής δεν προτίθεται να προβεί σε αλλαγές που θα αφορούν το βασικό σχήμα, με τον Μοκτάρ Ντιαλό, που ήταν ο μοναδικός από αυτούς που δεν ξεκίνησαν στην ενδεκάδα του αγώνα κόντρα στους Αρκάδες, να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του.
Νέα αναβολή για Ρόκα
Σε… σίριαλ αναμένεται να εξελιχθεί η υπόθεση του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα. Οι άνθρωποι του Πανθρακικού μάταια περίμεναν χθες την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, η οποία λίγο μετά τις εννιά το βράδυ ανακοίνωσε μέσω του δικηγόρου που εκπροσωπεί την ΠΑΕ, Αργύρη Λίβα, ότι η υπόθεση θα επανεξεταστεί, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά την επόμενη Τετάρτη.

Σχετικά Άρθρα