Γενική

Τι έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες της Ξάνθης

Θυμηθείτε με ότι η υπόθεση του κάμπινγκ Μυρωδάτου με το άπλετο φως που θα ρίξουμε, θα αποτελέσει την πολιτική
ταφόπετρα της Δημάρχου Αβδήρων Εύας Τσακίρη… Τα στοιχεία που συγκεντρώνουμε είναι πράγματι εντυπωσιακά και δείχνουν ότι η Εύα μισθώνοντας το κάμπινγκ και το φιλέτο ακίνητο των 31 στρεμμάτων στην Ελληνοβουλγαρική εταιρεία με την κατώτατη
προσφορά των 40.000 Ευρώ το χρόνο, μόνο τα συμφέροντα του Δήμου της δεν εξυπηρέτησε, αλλά τα συμφέροντα των συγκεκριμένων επιχειρηματιών… Λίγη υπομονή.
Μαχητής

Πράγματι είναι «χοντρό» κοτζάμ Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης αλλά κι ένας Μανώλης Τσέπελης, να στήνουν καντίνες μπροστά στα μαγαζιά τους, για να επωφεληθούν από τη κοσμοσυρροή του Καρναβαλιού μας και να βγάλουν περισσότερα χρήματα για τις επιχειρήσεις τους. Όλα αυτά ούτε τιμάν την πόλη μας, ούτε όμως τιμάνε και τον Δήμο Ξάνθης που έπρεπε να μην αφήσει να εξελιχθούν τέτοια φαινόμενα..
Αδέσμευτη

Τι ωραίος που είναι ο κόσμος στις επί­σημες δηλώσεις και ανακοινώσεις… Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δ.Ε.Α.Ξ. , κ. Μανόλη Φανουράκη, όλα στο Καρναβάλι που μας πέρασε κύλησαν ομαλά με μονα­δικό πρόβλημα αυτούς τους «κακούς» μικροπωλητές (τόσο βολικά άγνωστοι και ανώνυμοι…), που δεν άφησαν την λάμψη του ξανθιώτικου καρναβαλιού να κυριαρχήσει… Βεβαίως είναι και αυτή μία οπτική του θέματος, ιδίως αν περιορίζεις το οπτικό σου πεδίο μόνο στην Κυριακή που διεξάγεται η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση.
Εμπρός

Δηλαδή αν πάμε σε πρόωρες εκλογές και αλλάξουμε κυβέρνηση, ως δια μαγείας θα λυθούν τα οικονομικά μας προβλήματα….; Θα επέλθει η ρευστότητα στην αγορά, θα σταματήσουν οι απολύσεις και θα επανέλθουν οι ρυθμοίανάπτυξης της χώρας μας ; Αν είναι έτσι βρε αδέρφια θέλω εδώ και τώρα εκλογές…. Αλλά επειδή είπαμε πως ζούμε στην εικονική πραγματικότητα και σε μια εποχή που δίνουμε οι πολίτες καθημερινή μάχη για να καταλάβουμε ποιοι μας λένε την αλήθεια και ποιοι όχι, παραμένω επιφυλακτική και επανεξετάζω το αίτημα μου για εκλογές…. Και αυτό γιατί το πρόβλημα μας το οικονομικό δεν έχει να κάνει μόνο με τη χώρα μας, αλλά αποτελεί απόρροια της διεθνούς οικονομικής ύφεσης Οπότε και δίνω παράταση χρόνου στις κινήσεις του πρωθυπουργού και στα αποτελέσματα τους …. Αλλά και γιατί πιστεύω ότι οι Έλληνες-άλλωστε το έχουν αποδείξει κατά το παρελθόν ότι στις δύσκολες στιγμές παραμερίζουν τις όποιες διαφορές τους χωρίζουν και ενώνουν τα χέρια όταν έχει να κάνει με ζητήματα εθνικού συμφέροντος…. Η πόλωση και η άρνηση ποτέ δε λειτουργούσε, υπέρ της κοινωνίας…
Αγώνας

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να σκάσει μία «βόμβα» στην Ξάνθη που όπως πληροφορούμαι, μάλλον θα δημιουργήσει μεγάλο «οστικό κύμα»… Με την έννοια ότι θα συμπαρασύρει πολλές υποθέσεις που είναι αλυσιδωτά συνδεδεμένες με­ταξύ τους… Τηλεοπτικό συνεργείο γνωστής εκπομπής Αθηναϊκού κα­ναλιού θα βρίσκεται από Δευτέρα στην περιοχή, για να καταγράψει όλεςτις απόψεις. Θα έχει ενδιαφέρον και θα το παρακο­λουθήσουμε από κοντά…
Θράκη

Αλλαζω θεμα και δεν είναι δυνατον να μη σχολιασω τα οσα τραγελαφικά είδαν εχθές το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή του Γιάννη Γκορόγια στο Τρίτο Ραδιοφωνικό πρόγραμμα Ξάνθης, σχετικά με την ΝΟΔΕ Ξάν­θης και το γεγονός ότι υπήρξε εδώ και αρκετές ημέρες παραί­τηση μέλους της ΝΟΔΕ, χωρίς αυτή να γίνει γνωστή στα άλλα μέλη, αλλά και χωρίς όπως μάθαμε να μπορεί η Διοίκηση της ΝΟΔΕ Ξάνθης να βρει το ποιος αναπληρώνει την παραιτηθείσα Χρυσούλα Ούτση, αφού δεν υπήρχαν τα απαραίτητα πρακτικά στοιχεία των εκλογών.
Δεν είναι η πρώτη φορά που περίτρανα φαίνεται το πόσο γυμνή είναι σήμερα η ΝΟΔΕ Ξάνθης και το πώς έχουν εκλάβει ορισμένοι τον ρόλο τους μέσα σε αυτό το κομματικό όργανο της ΝΔ. αλλά σίγουρα το συγκεκριμένο θέμα μάλλον, αποτελεί μια αφορμή για να γίνει η κομ ματική οργάνωση ρόμπα και να γελά μαζί της ο κάθε πικραμένος. Δυστυχώς σήμερα είμαι αναγκασμένος να τονίσω μέσα από την στήλη μου πως, θλίβομαι ως δεύτερο εκλεγμένο σε ψήφους μέλος της ΝΟΔΕ Ξάνθης για την σημερινή λειτουργία του μεγαλύτερου κομματικού οργάνου της ΝΔ στον Νομό Ξάνθης.
Φωνή της Ξάνθης

Σχετικά Άρθρα