Γενική

Με το κεφάλαιο, πορεία για την εξουσία

Μυστικό δείπνο με 12 μεγαλοεπιχειρηματίες και τραπεζίτες είχε πρόσφατα ο Γιώργος Παπανδρέου. Στην Ξάνθη τον μιμήθηκε κορυφαίο «πράσινο στέλεχος» που συνέφαγε με εκδότες και μεγαλοεργολάβους του νομού.
Το δείπνο έμεινε όντως κρυφό, αλλά τώρα που τα νέα κυκλοφόρησαν φυσικά άπαντες κατάλαβαν… (Ότι θα είναι ένας από τους εκλεκτούς του Γιώργου στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. Καλή επιτυχία!!!).
Δευτέρα 9 Μαρτίου 12:23
Εκ παραδρομής μπήκε στην παραπάνω δημοσίευση η φωτογραφία του Θανάση Ξυνίδη. Ενδεικτικό του λάθους είναι ότι στην έντυπη μορφή της εφημερίδας του τέυχους 1376 Σάββατο 7 Μαρτίου 2009 δεν υπάρχει αντίστοιχη φωτογραφίαΖητούμε συγγνώμη από τον γνωστό δικηγόρο μιας και το σχόλια δεν αναφερόταν σε αυτόνΔημοσιεύουμε επίσης και την απάντησή του για την αποκατάσταση της αλήθειας!!!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΞΥΝΙΔΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΑγαπητέ ΣταύροΔιάβασα το παραπολιτικό σου άρθρο για το υποτιθέμενο γεύμα μου με εργολάβους σαν επιβεβαίωση της πρόθεσής μου να πολιτευθώ στις ερχόμενες εκλογές. Παρόλο που θεωρώ ότι το θέμα αυτό έχει λήξει εδώ και καιρό γαι μένα, επειδή ζούμε σε καιρούς πονηρούς, θα ήθελα να σου επαναλάβω για ακόμη μία φορά ότι δεν είναι στις προθέσεις μου να διακδικήσω θέση στη Βουλή των Ελλήνων. Είναι ένας ρόλος που από ιδιοσυγκρασία δεν θα μπορούσα ποτέ να παίξω. Αυτή η ιδιοσυγκρασία είναι που θα με εμπόδιζε να συμμετάσχω σε τραπέζι με οποιοδήποτε πρόσωπο μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω τον ρόλο μου ως “εκλεκτού” οποιουδήποτε. Πλασματικό “σύντροφο” (με την έννοια του συντρώγω) δεν κατέστησα ποτέ κανέναν από συμφέρον. Είμαι σίγουρος ότι το σχόλιό σου είναι απόρροια της προσωπικής εκτίμησης που υπάρχει αμοιβαία, αλλά πραγματικά θα ήθελα να δημοσιεύσεις την απάντησή μου αυτή. Η πολιτική πιστεύω ότι δεν πρέπει να ασκείται από μη θεσμικούς (και εγώ δεν είμαι θεσμικός) και ούτε σε γεύματα όπου αφήνονται υπόνοιες ότι το κυρίως πιάτο μπορεί να είναι και οποιαδήποτε μορφή διαπλοκής. Ευχαριστώ. Θανάσης Ξυνίδης

Σχετικά Άρθρα