Λοιπόν έχουμε θέσει σαν εφημερίδα πολλές, μα πάρα πολλές φορές το θέμα με την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό μας Νοσοκομείο αλλά και την αναγκαιότητα ύπαρξης Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) στο νομό Ξάνθης. Και τα δύο θέματα πάνε σαν τον κάβουρα.
Στην ΜΕΘ κάτι έγινε: Προσλήφθηκαν νοσηλευτικό προσωπικό και γιατροί αλλά δεν λειτουργεί γιατί δεν φτάνουν να κάνουν τις υπηρεσίες!!! Το θέμα του ΕΚΑΒ, παρά τις κατά καιρούς δεσμεύσεις έχει πέσει στις καλένδες. Πότε επιτέλους οι πολιτικοί μας, θα ασχοληθούν με την πραγματική πολιτική και όχι με την μικροπολιτική; (Πότε θα σταματήσουν να πεθαίνουν συμπολίτες μας επειδή δεν υπάρχει ΕΚΑΒ ή δεν λειτουργεί η ΜΕΘ);
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Σταύρος Καρυπίδης
Εκδότης - Δημοσιογράφος μέλος της Έ.Ι.Η.Ε.Ε. Lead Digital Strategist - Διαμορφωτής κοινής γνώμης και βιντεογράφος με πιστοποίηση από την Google και το Υπουργείο Τουρισμού στο Digital Marketing "Grow Greek Tourism". Owner & Operator στην Drone Areo View εταιρίας αερο-βιντεοσκοπήσεων και αερο-φωτογραφήσεων (αδειούχος χειριστής ΣμηΕΑ UAS Pilot A & UAS Pilot B). Ceo & Founder της εταιρίας "Φυσικό Αέριο Ξάνθης".