Γενική

Νοοτροπίες και υποχρεώσεις της οποιασδήποτε εξουσίας

Αν κάποιος χρησιμοποιήσει τον μετρητή επιπέδου νοημοσύνης των δημοσιογράφων θα έχει σαν αποτέλεσμα της έρευνας, ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι ευφυείς. Ελάχιστοι από αυτούς στερούνται ήθους.
Την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου στην τοπική εφημερίδα XanthiNews και στην τέταρτη σελίδα συντάκτης σε κοινωνικοπεριβαλλοντικό σχόλιο του, καταγράφει 8 σημαντικά ερωτήματα που αφορούν σοβαρά στον κοινωνικό ιστό και την ποιότητα ζωής της πόλεως μας. Στο προαναφερόμενο δημοσιογραφικό σχόλιο αναφέρονται τα εξής γεγονότα:
Ποιότητα του φυσικού περιβάλλοντος που υπάρχει στην πόλη της Ξάνθης.
Σημαντική παρουσία αδέσποτων ζώων και τι είναι δυνατόν να προσφέρουμε ΕΜΕΙΣ οι άνθρωποι στην ελάττωση του φαινομένου αυτού.
Οι επόμενες ερωτήσεις του προαναφερόμενου σχολίου απευθύνονται στις αρμόδιες εξουσίες με πολλά ΓΙΑΤΙ.
Τα τοπικά ΜΜΕ επανειλημμένα έχουν καταγράψει, έχουν επισημάνει και έχουν προτείνει λύσεις οικονομικές και όχι επώδυνες για την εξάλειψη των φαινομένων αυτών που παρουσιάζουν μεγάλο κόστος στην ισορροπία του περιβάλλοντος της πόλεως μας. Από ότι ο γράφων παρακολουθεί στα τεκταινόμενα της τρίτης εξουσίας.
Το γεγονός είναι ότι, μέχρι στιγμής όπως αναγράφεται στο περί ου ο λόγος δημοσίευμα, ουδείς αρμόδιος έχει ασχοληθεί ή κάποιοι ελάχιστα έχουν ασχοληθεί με τα προαναφερθέντα θέματα. Οπότε, δεν υπάρχει αποτέλεσμα, και αυτό που μετράει πάντα σε όλες τις ενέργειες είναι το αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι: Δεν χρειάζεται κάποια πίεση ή κάποια παράκληση, για να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αλλά, το ταχύτερον οι έχοντες την ευθύνη δημόσιοι λειτουργοί να ασχοληθούν με τα προαναφερόμενα θέματα και όχι μόνο να ασχοληθούν με τα προβλήματα που εν προκειμένω έχουν διαπιστωθεί, αλλά και να ανακοινώσουν σε όλους τους πολίτες τον σχεδιασμό που πρόκειται να εφαρμόσουν σε όσα ο τύπος έχει επισημάνει.
Θα ήθελα να μη με πλησιάσουν πάλι οι γνωστοί άγνωστοι και πουν: Κύριε Καρυωτάκη κάνεις ρεπορτάζ επί ενός σχολίου, διότι δεν είναι δυνατόν να επιστρέφουμε στο παρελθόν στην εποχή των Αγάδων και των Κοτζαμπάσηδων, όπως πολύ σωστά γράφει ο συντάκτης της συγκεκριμένης εφημερίδας, κ. Αθανάσιος Τσακνάκης.

Σχετικά Άρθρα