Γενική

Τι γράφουν οι εφημερίδες της Ξάνθης

ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΑΝ» ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ;
Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία θα δουν σύντομα από την εφημερίδα μας κι έχουν σχέση με πρωτοκλασάτα στελέχη της ΔΕΥΑΞ… Τα οποία όπως έμαθα, «μπαινόβγαιναν» στη Μονή Βατοπεδίου την τελευταία 10 ετία πάντα φυσικά με το… αζημίωτο! Το θέμα αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θυμηθείτε με… Θα κάνει πάταγο! (Σ.Σ. Από ότι ξέρω μάλιστα ήδη είναι εν γνώσει των αρμόδιων Εισαγγελέων που ερευνούν βαθιά το Σκάνδαλοτης Μονής Βατοπεδίου…).
Μαχητής

‘Σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο αμερικανικό προξενείο Θεσσαλονίκης στις 11 Μαρτίου 2009, βραβεύεται από τον Αμερικανό πρόξενο κ. Χόϊτ Π η πρόεδρος του συλλόγου Ρομά «η Ελπίδα», στο Δροσερό Ξάνθης, Σαμπιχά Σου-λεϊμάνογλου. Η ίδια η Σαμπιχά με το λόγο που αρθρώνει, με την στήριξη των γυναικών και των παιδιών του οικισμού, καταφέρνει να δημιουργήσει ένα άλλο κλίμα και συνθήκες που πραγματικά αποδίδουν τον τίτλο που της απονέμεται σαν αναγνώριση του έργου και της αφοσίωσης της στους ανθρώπους της φυλής της, μέσα από ένα πλαίσιο όπου καταφέρνουν να συσπειρώνουν δίπλα τους ολοένα και περισσότερα μέλη της Θράκης.
Εμπρός

H μικρή συμμετοχή των εργαζομένων δημοσίων υπαλλήλων της Ξάνθης δεν οφείλεται στο ότι είναι ικανοποιημένοι και δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και οι υπόλοιποι του 72% που δεν συμμετείχαν στην απεργία, ούτε ότι ανήκουν στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας και σκεπτόμενοι κομματικά δεν ήθελαν να έρθουν κόντρα με την κυβέρνηση. Απλά οι άνθρωποι σκέφθηκαν ότι μια 24ωρη απεργία ισοδυναμεί με δυο μεροκάματα στην μισθοδοσία τους με τις μεγάλες οικογενειακές τους οικονομικές υποχρεώσεις αναγκάστηκαν οι περισσότεροι να μη συμμετάσχουν στην απεργία. Ο φόβος φυλάει τα έρμα….
Αδέσμευτη

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα τρύπια από την θάλασσα με την τουρκική φρεγάτα στο Σούνιο. «Τρύπια» από αέρος στο Αιγαίο μετουρκικό αεροπλάνα να μπαινοβγαίνουν στον εναέριο μας χώρο και «τρύπια» από αέρος ακόμη και στην πρωτεύουσα, με το ελικόπτερο του Παλαιοκώστα,,. Δεν είναι χώρα αυτή, είναι… σουρωτήρι»! Η παραπάνω επισήμανση ανήκει στον ΛΑΟΣ και… απεικονίζει δυστυχώς την πραγματικότητα….
Θράκη

Σήμερα δυστυχώς αναγκάζομαι να μπω στην διαδικασία και να διαψεύσω κάποια πολιτικά πρόσωπα της περιοχής μας, που με τις δηλώσεις τους προκαλούν και μάλιστα βάναυσα την κοινή γνώμη της Ξάνθης. Μειωμένη βλέπει την ανεργία ο Νομάρχης Ξάνθης θέλοντας
να παρουσιάσει μια άλλη εικόνα για τον Νομό μας, χωρίς να γνωρίζω τον λόγο για τον οποίο παραβλέπει τις συνεχιζόμενες σε καθημερινή
Φωνή της Ξάνθης

Από σήμερα υποδεχόμαστε και το πρώτο κύμα των επισκεπτών οπότε θα πρέπει και εμείς οι τελευταίοι της παρέας να μπούμε στο τρελό ρυθμό του καρναβαλιού και να χορέψουμε.
Αγώνας

Σχετικά Άρθρα