Γενική

Ο HλεκτροΛόγος

«Θα αυτομαστιγωθώ στο Σύνταγμα αν μου το ζητήσει ο Καραμανλής» είπε ο Γ. Βουλγαράκης. Μετά την απόδραση της Κυριακής από τον Κορυδαλλό μπορείς κ. Βουλγαράκη να ξεκινήσεις.
Και μια που μιλάμε για αυτομαστίγωμα πρέπει να σας αναφέρω ότι τοπικός δημοσιογράφος πήγε και έκανε σπονδή με τα νερά της Βιστονίδας για να κερδίσει μία θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ τούτες τις μέρες; Δεν ξέρω αν έπεισε η σπονδή αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι αν δεν τον βάλει ο Καραμανλής στο ψηφοδέλτιο πολλοί γαλάζιοι θα αυτομαστιγωθούν στην κεντρική μας πλατεία.
Τρομοκρατικό χτύπημα σε τηλεοπτικό σταθμό. Όχι βεβαίως ότι το επικροτούμε και εμείς διατρέχουμε τον ίδιο κίνδυνο, όμως αν σκεφθούμε πόσο τρομοκρατούν σε καθημερινή βάση οι δημοσιογράφοι τον κόσμο, είναι και θέμα… ισορροπιών!
Γέμισε «φέσια» η αγορά. Ειδικά μετά την επιδείνωση των συνθηκών χρηματοδότησης της αγοράς από τις τράπεζες που παίρνουν τα 28 δις αλλά στους επιχειρηματίες κάνουν τους τσιγκούνηδες. Θα ξανά- τουρκέψουμε από το κακό μας!
Εμείς τουλάχιστον δεν κάναμε άρμα με τον Εφραίμ! Έγραψα το όνομα, να φάω και εγώ καμία αγωγή από τους καλόγερους; Φτιάξαμε μόνο το θέμα με τους Ανεπρόκοπους που θα ντυθούν καλόγεροι και Φλαμίγκο.
Ιάπωνας υπουργός υπέβαλε την παραίτησή του επειδή συνελήφθη κοιμώμενος σε μία συνέντευξη της G7 στη Ρώμη. Εδώ στην Ελλάδα οι δικοί μας κοιμούνται όρθιοι χρόνια και χρόνια και όχι δεν παραιτούνται, τους διώχνουμε και δεν φεύγουν!
Πιο βαθιά στη διαφθορά το Δημόσιο με 748 εκ. ευρώ σε μίζες. Κι ύστερα σου λέει οικονομική κρίση! Τις μίζες μόνο να κόβαμε μια χαρά θα ήμασταν!
Πάντως στον Πάριο και την Μαρινέλλα που πήγα το Σάββατο όταν βρέθηκα στην Αθήνα για λίγες ημέρες δεν έπεφτε ούτε καρφίτσα. Και το μπουκάλι παρακαλώ 200 ευρώπουλα!!!

Σχετικά Άρθρα