Γενική

Καλή σας Ημέρα φίλες και φίλοι της στήλης Ζέπελιν.

Skoda Ξάνθη- ΟΦΗ 0- 0 στο ματς της Κυριακής στα Πηγάδια Ξάνθης.

Πρωταγωνιστής: το κρύο που πάγωσε τους φιλάθλους που παραβρέθηκαν για να στηρίξουν την ομάδα μας που μάταια περίμεναν κανένα γκολ για να «ζεσταθούν»….

Η Skoda Ξάνθη δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες και την υπεροχή της σε γκολ και έμεινε στο 0- 0 με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί άντεξαν στην πίεση και με αρκετή δόση τύχης πήραν έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι με τον Μαντζουράκη στην εξέδρα (τιμωρημένος) αγωνίστηκαν με σκοπό να κρατήσουν το «μηδέν» και να… κλέψουν τον βαθμό σε μία δύσκολη έδρα.

Οι Ξανθιώτες από την άλλη πλευρά δεν ανησύχησαν σε κανένα σημείο αλλά η επιθετική δυστοκία σίγουρα θα πρέπει να απασχολήσει τον Παράσχο.
Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις και χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες, οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα έντεκα παίκτες να δεχτούν την κίτρινη κάρτα!

Ο Προπονητής της Skoda Ξάνθη Γιώργος Παράσχος δήλωσε στα ΜΜΕ: «Δυστυχώς σήμερα είχαμε ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο. Στα πρώτα 45 λεπτά είχαμε νευρικότητα και άγχος χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Δεν κάναμε ευκαιρίες, δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας που είναι και το πλεονέκτημα μας γενικά ως ομάδα. Έτσι πέρασε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να καταφέρουμε και πολλά πράγματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ανεβήκαμε πολύ και είχαμε όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε ένα γκολ αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Έτσι φθάσαμε στην ισοπαλία που πιστεύω ότι δεν μας άξιζε. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα εξάλλου δεν μας ευνοεί ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Κοιτάμε το Κύπελλο από δω και πέρα. Ρίχνουμε όλο το βάρος των προσπαθειών μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση ώστε να κατακτήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε ».

Καλή σας Ημέρα. Τα λέμε
Μαίρη Δ.

Σχετικά Άρθρα