Γενική

Περί ΣΕΒΑΘ

Το παρακάτω κείμενο ήρθε χθες στην εφημερίδα μας (με email) από ένα παλιό συνάδελφο μου στην ΣΕΒΑΘ. Αναφέρεται στην κατάσταση που έχει περιέλθει σήμερα το συνεταιριστικό κίνημα και δει η ΣΕΒΑΘ και η ΣΕΠΕΚ που έχουν ήδη κλείσει και απολύσει όλο το προσωπικό!
Το κείμενο της επιστολής: «ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ Ο Γ. ΡΑΠΤΗΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΕ ΜΙΣΟ Ο ΜΗΛΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ 1993.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ. ΕΙΧΕ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΕΚΛΕΚΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. Η ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ Δ. ΒΕΡΕΛΑΣ Γ. ΓΙΑΧΟΥΝΤΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Δ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Γ. ΡΑΠΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΕΒΑΘ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ.
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟΛΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ.
ΕΤΡΕΦΑ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Δ. ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕΒΑΘ».
Το μήνυμα ελήφθει και μεταβιβάσθηκε εκεί που πρέπει. Η λύση δρομολογήθηκε. Η απάντησή μου θα έρθει το μεσημέρι της Τρίτη. Παρακαλώ αναμείνατε στο μπλόκ μας…

Σχετικά Άρθρα