Γενική

Τι έγραψαν οι εφημερίδες της Ξάνθης

Στη χθεσινή του συνεδρίαση του Δ.Σ. λοιπόν με ψήφους 4-2 αποφάνθηκε στην στατικότητα του κτιρίου με απλή βεβαίωση των μηχανικών Μιχάλη Αμοιρίδη και Ρωξάνη Βασιλοπούλου, που προσκόμισε η ίδια η κυρία Μπανά… Βεβαία οι δυο μηχανικοί για να καλυφθούν οι ίδιοι, τονί­ζουν στο τέλος της βεβαίωσης που κατέθεσαν ότι «το κτίριο στο σύνολο του, δεν ελέγχεται και ούτε βεβαιώ­νεται με την παρούσα (βεβαίωση) ως προς τη στατική του επάρκεια…», ωστόσο τα διορισμένα μέλη του Νοσοκομείου Ξάνθης και συγκεκριμένα οι κύριοι Πέτρου Πέτρος, Καρατζίνης, Παρτσαλίδης και Εύα Τσακίρη τα αποδέχτηκαν!!!!
Αδέσμευτη

Είδατε τι ντόρος και «θόρυβος» αλλά και τι έχει βγει με το περίφημο «φιλέτο» του Νοσοκομείου
Ξάνθης στο οποίο βρέθηκε από το περασμένο Σεπτέμβριο 2009 ως επιχειρηματίας ο γνωστός «Πυρρός» «κουμπάρος» και δημόσιος υπάλληλος του πρώην Υπουργού Κοντού την περίοδο εκείνη! Και είδατε και τι αποκαλύφθηκε με τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για το «παράνομο» .JK του «Πυρρού»… Κι όμως. Για τον γνωστό Δραγουϊδη, τον «τιμητή» παρόμοιων καταγγελιών και το ΛΑ.Ο.Σ Ξάνθης, κουβέντα για το θέμα… Όπως επίσης και από τον γνωστό Φώτη Καραλίδη! Μόνο εκεί δηλαδή που έχουν να επιλύσουν προσωπικές διαφορές βγαίνουν και καταγγέλλουν αυτοί οι κύριο…!
Μαχητής

Συνεχίζει να στέλνει στις τοπικές εφημερίδες Δελτία Τύπου ο δικηγόρος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τοπείρου Γιώργος Παυλακάκης. Κι ενώ τούτο ποιεί, ακόμη δεν έχει αποσύρει τις μηνύσεις εναντίων τριών εφημερίδων. Νέα ήθη προφανώς από παλαιούς πολιτικούς.
Εμπρός

Σχετικά Άρθρα