Γενική

Νέα επαγγέλματα στον ορίζοντα. Επιβεβλημένη η κατάρτιση των ανέργων της Ξάνθης

Να και μερικά επαγγέλματα που μας έστειλε φίλος με mail και προτείνει να ενταχθούν στα επιδοτούμενα από τον ΟΑΕΔ και να γίνουν μάλιστα και οι ανάλογες σχολές μαθητείας τοπικά. Μετά τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, οι εκπαιδευόμενοι θα διαθέτουν τις δεξιότητες και τα προσόντα για να καλύψουν τη θεμελιώδη πλέον απαίτηση του σύγχρονου εγκλήματος για εξειδικευμένο προσωπικό. Οι ειδικότητες που προτείνονται είναι οι εξής:
Απαγωγέας, Βοηθός απαγωγών, Διαπραγματευτής απαγωγών, Πληρωμένος εκτελεστής, Μπουκαδόρος, Πορτοφολάς, Τσαντάκιας, Εκκαθαριστής λογαριασμών, Μπράβος νυχτερινού κέντρου, Προστάτης καταστημάτων, Εισαγωγέας ιεροδούλων, Έμπορος ναρκωτικών, Ληστής τραπεζών και χρηματαποστολών, Ληστής βενζινάδικων, Ληστής καταστημάτων ψιλικών και συναφών επιχειρήσεων, Χασισοκαλλιεργητής, Τσιλιαδόρος, Υποκλοπέας Pin, Εισπράκτορας καθυστερημένων οφειλών, Offshore Companies Administrator, αντιεξουσιαστής, Καταστευαστής μολότοφ, Κατεδαφιστής πρόσοψης Τραπεζών.
Η παραπάνω δράση για την προώθηση της απασχόλησης εντάσσεται ως γνωστόν στον άξονα προτεραιότητας 5: «Μείωση της ανεργίας και παροχή ίσων ευκαιριών στη γνώση και τις δεξιότητες», Πρόγραμμα «Καινοτόμες Πρωτοβουλίες Απασχόλησης». (Αιτήσεις από Δευτέρα…).

Σχετικά Άρθρα