Γενική

Κατάντησε η Ξάνθη Ομόνοια;

Γνωστοί άγνωστοι της Ξάνθης έκαναν την εμφάνισή τους πάλι, σπάζοντας τις τζαμαρίες, της Εθνικής, της Εμπορικής και της Μαρφίν καθώς και το ΚΕΠ

Ξαναέπιασαν δουλειά οι αναρχικοί, κατά άλλους «παιδιά», σπάζοντας ρημάζοντας και μετατρέποντας μία ήσυχη επαρχιακή πόλη που έχει στραμμένο το βλέμμα της στο αβέβαιο μέλλον λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με κυρίαρχο αυτό της οικονομικής στενότητας και της ανεργίας.
Οι αναρχικοί ή αντιεξουσιαστές ή γνωστοί άγνωστοι για μία ακόμη φορά κόντρα στο κοινό περί δικαίου αίσθημα έσπασαν τις τζαμαρίες των τραπεζών και του ΚΕΠ δίνοντας με αυτόν τον βίαιο τρόπο «γροθιά» στο σύστημα, σύμφωνα με τα πιστεύω τους(;). Αψηφώντας τους κινδύνους σοβαρού τραυματισμού ανυποψίαστου συμπολίτη μας και παντελούς αδιαφορίας για το αν αύριο οι συμπολίτες μας δεν εξυπηρετηθούν από τις τράπεζες και το ΚΕΠ. Ξεπερασμένες λογικές που δεν αγγίζουν κανέναν πλέον. Απεναντίας κανένας από την κοινωνία δεν ασπάζεται αυτά που πιστεύουν.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης όπως μας πληροφορούν πηγές εκ των έσω θα είναι επί ποδός μέχρι να εντοπιστούν οι λίγοι γνωστοί άγνωστοι.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές λίγο μετά τα μεσάνυχτα αναρχικοί έσπασαν τις προαναφερόμενες τράπεζες επί της Μιχαήλ Καραολή και την προθήκη του ΚΕΠ. Αστυνομικοί που εξαπέλυσαν κυνηγητό στους δρόμους της Ξάνθης δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν. Ωστόσο, ανέλαβαν την σήμανση και φρούρηση των κατεστραμμένων τζαμαριών των παραπάνω τραπεζών και του ΚΕΠ.
Πάντως, δεν σημειώθηκαν ατυχήματα σε ανυποψίαστους διερχόμενους από τα σπασμένα τζάμια. Τουλάχιστον αυτή τη φορά.

Σχετικά Άρθρα